Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Esther Vergeer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Esther Vergeer boeken?

Esther Vergeer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Esther Vergeer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Esther Vergeer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Esther Vergeer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Esther Vergeer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Esther Vergeer

Authentieke, krachtige en gedreven topsporter

Esther Vergeer heeft vanaf 1998 onafgebroken de eerste plaats op de wereldranglijst in het rolstoeltennis bezet. Ze is bovendien ongeslagen in het enkelspel sinds januari 2003. Vergeer is zevenvoudig Paralympisch kampioen op het onderdeel tennis, werd vijf maal verkozen tot gehandicapte sporter van het jaar en won de Laureus World Sports Awards in 2002 en 2008. Op 14 januari 2013 werd Esther Vergeer door waarnemend burgemeester Jan Waaijer benoemd tot de eerste ereburger van Woerden. Op 12 februari 2013 maakte Vergeer bekend dat ze na een glansrijke carrière met tennis stopt.

Esther Vergeer vervult diverse ambassadeurschappen en stimuleert met de Esther Vergeer Foundation de sportdeelname door jeugdige gehandicapten. Ook is Vergeer lid van de Atletencommissie van NOC*NSF en directeur rolstoeltennis van het ABNAmro-toernooi in Rotterdam.

Succes bereiken is één ding. Succesvol blijven een heel ander verhaal. Dat is het verhaal van rolstoeltennisser Esther Vergeer. De eerste vraag die opkomt is: hoe doe je dat? Waar haal je de motivatie vandaan om zo lang succesvol te zijn? Ga je uit van het aanscherpen van je sterktes of juist het overwinnen van je zwaktes? Speel je in op de concurrentie of ga je vanuit eigen kracht op zoek naar continuïteit? Via deze en andere vragen legt Esther Vergeer een link tussen haar persoonlijke leven, haar successen en het werkveld van ondernemingen, organisaties en hun medewerkers.

Dromen drempels

Dromen drempels gaan in de ogen van Esther Vergeer altijd hand in hand. Geen succes zonder droom, geen succes zonder drempels. De pijn die een kind voelt bij wéér een val op de billen, zorgt ervoor dat ‘t de volgende keer op de benen blijft. Drempels zorgen zo voor groei. “Voor mijn dwarslaesie was ik niet bijzonder sportief. Het is de vraag of ik dan ooit dit niveau had gehaald. Ik heb met mijn handicap iets positiefs gedaan”, verduidelijkt Vergeer. Ze vertelt over grote en kleine doelen, zichtbare en onverwachte hindernissen, en hoe ze haar pad bepaald hebben. Hoe kan tegenslag helpen om succes te behalen? Welke nieuwe doelen formuleer je als je droom bereikt is?

Aan de hand van 7D’s (dromen, drempels, doelen, druk, drive, durven en doen) vertelt Vergeer over haar eigen ervaringen, groei, de weg naar succes én de motivatie om aan de top te blijven. Interactiviteit ontstaat door het publiek te vragen naar hun dromen drempels. Vergeer probeert individuele drempels van toeschouwers te koppelen aan oplossingen die ze zelf in de praktijk heeft gevonden.

Vooroplopen is stilstaan

Als de tegenstander op voordeel staat, is het zaak hoe dan ook de game binnen te halen. Vaak vertrouw je dan op je beste slag. Maar wil je kampioen worden, dan moet je aan de ontwikkeling van je complete arsenaal werken. Je goede slagen verbeteren, je zwakkere slagen acceptabel maken. Een game, een set, een toernooi verliezen is aanvaardbaar als je er staat op de momenten dat het goud wordt uitgedeeld. En wat doe je als de ‘top of the hill’ in zicht komt? Hoe hou je jezelf sterk en scherp – fysiek en mentaal? Welke stappen zet je om je concurrentie steeds dat stapje voor te blijven?

Esther Vergeer gebruikt haar indrukwekkende tennis- en professionele carrière als basis voor de vergelijking met de kansen en bedreigingen waar ondernemingen en organisaties mee geconfronteerd worden. Kern is, dat ze zelf steeds in staat is geweest zich te verbeteren, vernieuwen en opnieuw uit te vinden. Door te reflecteren, relativeren, terug te kijken en vooruit te blikken. Vooroplopen begint soms met gewoon even stilstaan.

Duurzaam leiderschap

Duurzaamheid heeft alles te maken met het bewust omgaan met bronnen, omgeving en mensen. Duurzaamheid in relaties is een onderwerp dat de persoonlijke affiniteit van Esther Vergeer heeft. Bereiken van succes en met name het vasthouden ervan, was voor haar niet mogelijk zonder vertrouwen en loyaliteit.

Duurzaam leiderschap gaat over het kiezen, opbouwen, voeden en waarderen van relaties. Als voortrekker in haar sport, en als pionier in de zakelijke kant van haar sport, heeft Vergeer met aandacht gebouwd aan een netwerk van mensen. Enthousiaste vrijwilligers en toegewijde professionals. Verschillende persoonlijkheden met verschillende capaciteiten. Welke inspiratie kun je vinden in de manier waarop Esther Vergeer een vruchtbaar netwerk heeft opgezet? Wat zijn voor haar de ingrediënten geweest bij het succesvol opzetten en managen van haar netwerk?

Esther Vergeer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Esther Vergeer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Esther Vergeer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Esther Vergeer en de eventuele overige kosten om een optreden van Esther Vergeer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Esther Vergeer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Esther Vergeer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Esther Vergeer checken, een gratis optie plaatsen op Esther Vergeer en de boeking(en) van Esther Vergeer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Esther Vergeer, BOEKINGSBUREAU Esther Vergeer, BOEKINGSBURO Esther Vergeer, ENTERTAINMENTBUREAU Esther Vergeer, ENTERTAINMENTBURO Esther Vergeer, ARTIESTENBUREAU Esther Vergeer, BOEKINGSKANTOOR Esther Vergeer, IMPRESARIAAT Esther Vergeer, MUZIEKBURO Esther Vergeer, MUZIEKBUREAU Esther Vergeer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Esther Vergeer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Esther Vergeer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Esther Vergeer.

Offerte Esther Vergeer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag