Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Edgar Kampers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Edgar Kampers boeken?

Edgar Kampers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edgar Kampers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edgar Kampers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edgar Kampers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edgar Kampers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Edgar Kampers

Bereik de doelen van uw community met currencies!
Edgar is oprichter van Qoin. Qoin is een sociale onderneming die overheden, bedrijven, netwerken en burgers in Europa ondersteunt met het behalen van sociale, groene en economische doelen. Dat doet Qoin met de inzet van gemeenschapsmunten of community currencies. Qoin is Winnaar van de Financial Marketing Award 2013.Geld is een sociale afspraak, een menselijke uitvinding. We kunnen het opnieuw uitvinden om het aan onze behoeften te laten voldoen. Community currencies zijn economische en sociale instrumenten. Het is een aanvulling op conventioneel geld, en bedoeld om vragen of problemen op te lossen waar het huidige geldsysteem niet toe in staat is. Voorbeelden zijn: de Brixton Pound in Londen, Samen-Doen in Tholen, de Makkie in Amsterdam, SoNantes in Nantes en WeHelpen in Nederland. Edgar is al 22 jaar actief met gemeenschapsmunten, en weet meer van het onderwerp dan wie ook. Hij geeft inspiratie en is sterk geëngageerd. Edgar voelt zich op zijn gemak voor grote en kleine groepen; geeft veel lezingen voor overheden, bedrijvennetwerken en maatschappelijke organisaties; en treedt regelmatig op als dagvoorzitter.

Edgar Kampers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edgar Kampers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edgar Kampers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edgar Kampers en de eventuele overige kosten om een optreden van Edgar Kampers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edgar Kampers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edgar Kampers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edgar Kampers checken, een gratis optie plaatsen op Edgar Kampers en de boeking(en) van Edgar Kampers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edgar Kampers, BOEKINGSBUREAU Edgar Kampers, BOEKINGSBURO Edgar Kampers, ENTERTAINMENTBUREAU Edgar Kampers, ENTERTAINMENTBURO Edgar Kampers, ARTIESTENBUREAU Edgar Kampers, BOEKINGSKANTOOR Edgar Kampers, IMPRESARIAAT Edgar Kampers, MUZIEKBURO Edgar Kampers, MUZIEKBUREAU Edgar Kampers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edgar Kampers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edgar Kampers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edgar Kampers.

 

Offerte Edgar Kampers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag