Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Nancy de Heer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Nancy de Heer boeken?

Nancy de Heer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Nancy de Heer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Nancy de Heer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Nancy de Heer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Nancy de Heer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Nancy de Heer

Vergelijking tussen mens en dier

Als dochter van succesvolle liedschrijver Eddy de Heer (The Shorts – Comment ça va, 1983) is Nancy autodidact werkzaam geweest in de wereld van musical, liedjes en theater. Vele jaren was zij verbonden aan het theaterbureau van haar vader waar hun voorstellingen bezocht werden door 700 kinderen per dag. Haar werkzaamheden bestonden daar steeds uit het maken en uitwerken van voorstellen, het schrijven van rapportages, het voeren van overleg en de communicatie tussen en mét medewerkers, externe partijen en de pers. Ook stond Nancy op toneel, presenteerde ze en zong ze.

Vanaf 1990 schreef zij liedjes voor onder andere, ‘Kinderen voor kinderen’, organiseerde zij talentenjachten voor kinderen, was ze jurylid en begeleidde ze de kinderen tot aan hun optreden. Communicatie is haar sterke kant.

Inmiddels is Nancy werkzaam op het terrein van dierenwelzijn. Zij is oprichter van de Stichting Stem voor Dieren, die vooral gericht is op kinderen. Ook schrijft ze kinderboeken en werkt ze aan educatieve projecten. Binnen de stichting spelen educatie en communicatie de hoofdrollen. Geregeld moeten er rapportages worden geproduceerd en vindt er overleg plaats met subsidieverleners, donateurs en pers.

Lezing: Dieren en mensen, lijken ze nu zo op elkaar?

De vergelijking tussen dieren en mensen spitst zich toe op duidelijker zichtbare kanten. We hebben beiden een uitstekend zenuwstelsel dat ons in staat stelt te voelen. Onze lichamen functioneren ongeveer gelijk, we hebben trek en soms honger, voelen pijn, kunnen horen, zien en geluid maken. Dieren spelen met elkaar dat doen wij ook. We maken beiden ruzie en vechten om voedsel.

Wij bouwen op aarde woningen, torens, kerken en andere gebouwen. Dieren kunnen ook bouwen: denk maar aan de dammen die bevers maken of het kunstwerk spinnenweb wat een spin in no time in elkaar flanst of apen die hele knutselwerkjes kunnen maken en bananenschillen in elkaar rollen. Sommige dingen doen we hetzelfde maar kunnen een andere betekenis hebben zoals: mensen eten niet alleen omdat ze trek hebben maar ook voor de gezelligheid, dieren eten alleen om honger te stillen en soms uit verveling. Wij mensen laten tranen van verdriet of vreugde, dieren tranen om de oogbol vochtig te houden. Dat wil niet zeggen dat dieren geen verdriet kennen want dat zou niet juist zijn, ze huilen er alleen geen tranen bij. Lachen is bij de mens een sociale aangelegenheid, met een lach zeggen we: het is oké, je hebt niets te vrezen. De meeste dieren kunnen ook lachen, aangestuurd door lichamelijk contact of nagebootst van de mens. Zo zijn er nog veel gelijkenissen die zullen volgen in de lezing maar ook veel gelijkenissen met een andere betekenis.

Eigenlijk verschillen we maar van een ding met dieren. Wij mensen hebben de mogelijkheid te kunnen redeneren en denken. Dieren hebben dat vermogen niet zoals wij dat hebben. Onderzoek naar het denken bij dieren heeft niet veel meer opgeleverd dan tegenstrijdige berichten. Zelf denk ik dat een dier wel een ingebouwd geheugen heeft anders zou het niet onthouden dat wanneer de brievenbus kleppert er een krant komt die hij mag halen. Of als we zijn etensbak pakken weet het dier dat hij te eten krijgt Je zou het ook programmering kunnen noemen. In elk geval kunnen ze niet plannen dat ze volgende week met vrienden naar het strand gaan, daar zijn de geleerden het over eens. Dit fenomeen, dieren en hun denkvermogen, wordt tijdens de lezing uitgediept.

Het maakt ons mensen, door de structuur van onze hersenen bijzonder omdat we kunnen plannen en dingen bedenken om ons bestaan aangenamer en gemakkelijker te maken. Door onze hersenen hebben wij mogelijkheid te bouwen aan moderne apparatuur en warme huizen waar we knus met elkaar kunnen praten over van alles en het leven zelf

De keerzijde van deze mogelijkheid is dat we ook in staat zijn tot hele slechte dingen zoals oorlogen beginnen, elkaar vernederen, beroven of vermoorden

Dieren zijn juist bijzonder vanwege hun zuiverheid en het niet in staat zijn dingen te beredeneren of iets te plannen op langer termijn en dat dan daarna uit te voeren. Zij doen dingen omdat hun natuur het ze ingeeft. Knorrende maag betekent eten zoeken. Een kind krijgen betekent het kind beschermen en de geur van een vijand in de neus betekent vluchten of in de aanval gaan.

Dieren leven in het nu, kijken niet achterom en niet vooruit, dat maakt ze tot een wezen dat dingen feilloos aanvoelt.

In een interessante verhandeling over de gelijkenissen tegelijkertijd het verschil tussen mens en dier, in een context die voorbij de grens van de hersenen gaat, zal Nancy uiteen zetten in welk opzicht mens en dier in principe gelijk aan elkaar zijn. Het fenomeen dat behandeld zal worden heet intuïtie.

Nancy de Heer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Nancy de Heer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Nancy de Heer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Nancy de Heer en de eventuele overige kosten om een optreden van Nancy de Heer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Nancy de Heer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Nancy de Heer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Nancy de Heer checken, een gratis optie plaatsen op Nancy de Heer en de boeking(en) van Nancy de Heer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Nancy de Heer, BOEKINGSBUREAU Nancy de Heer, BOEKINGSBURO Nancy de Heer, ENTERTAINMENTBUREAU Nancy de Heer, ENTERTAINMENTBURO Nancy de Heer, ARTIESTENBUREAU Nancy de Heer, BOEKINGSKANTOOR Nancy de Heer, IMPRESARIAAT Nancy de Heer, MUZIEKBURO Nancy de Heer, MUZIEKBUREAU Nancy de Heer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Nancy de Heer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Nancy de Heer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Nancy de Heer.

 

Offerte Nancy de Heer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag