Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Alexandra Smith boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Alexandra Smith boeken?

Alexandra Smith boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alexandra Smith.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alexandra Smith.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alexandra Smith ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alexandra Smith plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Alexandra Smith

Sprankelende spreker, model & auteur van o.a. 100 dagen dankbaarheid
Alexandra Smith is een sprankelende spreker, schrijver en model. Als verhaalcoach ontwikkelde ze de Fabel-aanpak. Daarmee coachte ze veel auteurs, TEDx-sprekers en ondernemers. Alexandra weet hoe je iemand raakt met een persoonlijk verhaal. Haar autobiografisch boek 100 dagen dankbaarheid inspireerde vele zzp’ers in Nederland. Ervaring met radio, televisie, theater en reclamebureaus maakt Alexandra allround in communicatie. Ze schrijft regelmatig columns en interviews voor o.a. nrc.next. Alexandra groeide op in het getto van Amsterdam. Na de mavo haalde ze haar middenstandsdiploma en belandde ze uiteindelijk bij Radio 10 Gold. Hier bloeide haar passie voor communicatie op. Vanaf haar 26e ging ze zowel Nederlands als theaterwetenschap studeren. Beide studies voltooide ze, waarvan de laatste cum laude. Ze richtte haar bedrijf Fabel op en ontwikkelde de Fabel-aanpak, die de verbindende kracht van verhalen toetst. Alexandra is daarnaast al twintig jaar veel gevraagd model/actrice.Alexandra Smith geeft inspirerende workshops en lezingen over storytelling en de verbindende kracht van verhalen. Haar multiculturele, authentieke uitstraling maken haar een ontwapenende spreker voor een divers publiek. Door haar kennis en brede ervaringsachtergrond voelt Alexandra zich thuis in zowel maatschappelijke, culturele als zakelijke context.

Alexandra Smith boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alexandra Smith.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alexandra Smith, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alexandra Smith en de eventuele overige kosten om een optreden van Alexandra Smith mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alexandra Smith.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alexandra Smith. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alexandra Smith checken, een gratis optie plaatsen op Alexandra Smith en de boeking(en) van Alexandra Smith voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alexandra Smith, BOEKINGSBUREAU Alexandra Smith, BOEKINGSBURO Alexandra Smith, ENTERTAINMENTBUREAU Alexandra Smith, ENTERTAINMENTBURO Alexandra Smith, ARTIESTENBUREAU Alexandra Smith, BOEKINGSKANTOOR Alexandra Smith, IMPRESARIAAT Alexandra Smith, MUZIEKBURO Alexandra Smith, MUZIEKBUREAU Alexandra Smith, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alexandra Smith, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alexandra Smith, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alexandra Smith.

 

Offerte Alexandra Smith aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag