Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Gijs van Loef boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Gijs van Loef boeken?

drs. Gijs van Loef boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Gijs van Loef.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Gijs van Loef.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Gijs van Loef ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Gijs van Loef plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Gijs van Loef

Expert Overheid en Markt; auteur Kiezen tussen overheid en markt, een wake-up-call voor onze volksvertegenwoordigers
Expert marktwerking publieke domein; auteur Kiezen tussen overheid en markt, een wake-up-call voor onze volksvertegenwoordigers.Gijs van Loef is een onafhankelijke denker en dè expert op het snijvlak van overheid en markt. Zijn visie als expert marktwerking publieke domein op een patiënt georiënteerd zorgstelsel wordt nu massaal gelezen door zorgprofessionals. Gijs scherpt zijn kennis continue aan nieuwe inzichten (bijvoorbeeld het boek van Mark Britnell In search of the Perfect Health System, october 2015). Uit reacties van beleidsmakers en zorgbestuurders blijkt steevast dat hij de spijker op de kop slaat. Dit gaat over een revolutie in de organisatie van de (cure)gezondheidszorg met e-Health, patiënt empowerment etc. Maar het ligt o zo gevoelig… Perfect materiaal voor een vlammende presentatie voor zorgverleners en hun organisaties!Gijs van Loef (1959) is getrouwd en heeft drie kinderen. Hij is in 1985 cum laude afgestudeerd in de sociale wetenschappen aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hij werkte 5 jaar bij Philips in Eindhoven in verschillende staffuncties, adviseerde Jan Timmer inzake Operatie Centurion en koos daarna voor een loopbaan als adviseur in het publieke domein. In zijn 7 jaar bij Deloitte/VB Groep werkte hij als organisatieadviseur, projectleider en interim-manager voor verschillende overheden. In 1999 werd hij genomineerd voor het bestuur van de Algemene Rekenkamer op basis van een onderzoek naar de Rijksbegroting. Hij vervolgde zijn loopbaan bij Capgemini en was programmamanager voor de invoering van de euro in de hoofdstad. Sinds 2002 heeft Gijs een eigen adviesbureau voor de publieke sector. Gijs was recent wethouder sociaal domein. Hij publiceert sinds 1997. De rode draad in zijn artikelen en beschouwingen is een kritische analyse van ontwikkelingen in het openbaar bestuur, zijn drijfveer is het leveren van een bijdrage aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. 

drs. Gijs van Loef boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Gijs van Loef.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Gijs van Loef, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Gijs van Loef en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Gijs van Loef mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Gijs van Loef.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Gijs van Loef. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Gijs van Loef checken, een gratis optie plaatsen op drs. Gijs van Loef en de boeking(en) van drs. Gijs van Loef voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Gijs van Loef, BOEKINGSBUREAU drs. Gijs van Loef, BOEKINGSBURO drs. Gijs van Loef, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Gijs van Loef, ENTERTAINMENTBURO drs. Gijs van Loef, ARTIESTENBUREAU drs. Gijs van Loef, BOEKINGSKANTOOR drs. Gijs van Loef, IMPRESARIAAT drs. Gijs van Loef, MUZIEKBURO drs. Gijs van Loef, MUZIEKBUREAU drs. Gijs van Loef, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Gijs van Loef, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Gijs van Loef, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Gijs van Loef.

 

Offerte drs. Gijs van Loef aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag