Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Krijn Schuurman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Krijn Schuurman boeken?

Krijn Schuurman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Krijn Schuurman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Krijn Schuurman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Krijn Schuurman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Krijn Schuurman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Krijn Schuurman

Nieuwe technologie en innovatie, van buzzwords naar begrijpelijke taal
Krijn heeft een passie voor nieuwe technologie. Hij wil graag zo veel mogelijk mensen deelgenoot maken van zijn inzichten en gebruikt hiervoor verschillende podia, radiozenders en televisieprogramma’s. Als hij zelf niet aan het woord is, haalt hij graag het beste uit anderen, als dagvoorzitter of presentator van webinars.Krijn studeerde Techniek, Bestuur en Management aan de TU Delft en werkte vijf jaar als innovatie onderzoeker. Daarna werd hij partner bij InterimIC waar hij zich meer ging toeleggen op consultancy en project- en programmamanagement. Krijn deed de afgelopen tien jaar opdrachten voor opdrachtgevers in uiteenlopende sectoren, waaronder Vesteda, Delta, Nuon; het ministerie van Economische Zaken, de gemeenten Amsterdam, Den Haag, en Eindhoven; het Radboud Medical Centre, het Integraal Kankercentrum Nederland, de Hartstichting en de Postcodeloterij.Krijn is een veelgevraagd spreker over trends in de online wereld. Ook is hij al jaren regelmatig te gast in verschillende programma op NPO Radio 1 en BNR Nieuwsradio en was hij het afgelopen jaar onder meer te zien bij EenVandaag, Editie NL en RTL Late Night.

Krijn Schuurman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Krijn Schuurman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Krijn Schuurman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Krijn Schuurman en de eventuele overige kosten om een optreden van Krijn Schuurman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Krijn Schuurman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Krijn Schuurman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Krijn Schuurman checken, een gratis optie plaatsen op Krijn Schuurman en de boeking(en) van Krijn Schuurman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Krijn Schuurman, BOEKINGSBUREAU Krijn Schuurman, BOEKINGSBURO Krijn Schuurman, ENTERTAINMENTBUREAU Krijn Schuurman, ENTERTAINMENTBURO Krijn Schuurman, ARTIESTENBUREAU Krijn Schuurman, BOEKINGSKANTOOR Krijn Schuurman, IMPRESARIAAT Krijn Schuurman, MUZIEKBURO Krijn Schuurman, MUZIEKBUREAU Krijn Schuurman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Krijn Schuurman, ARTIESTENBOEKINGSBURO Krijn Schuurman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Krijn Schuurman.

 

Offerte Krijn Schuurman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag