Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Janneke Willemse boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Janneke Willemse boeken?

Janneke Willemse boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Janneke Willemse.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Janneke Willemse.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Janneke Willemse ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Janneke Willemse plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Janneke Willemse

Presentatrice | Journalist | Fanatiek belegger
Janneke Willemse is presentatrice (van radio- en televisieprogramma’s, video’s, webinars, congressen en evenementen), journalist én fanatiek belegger. Ze presenteerde onder meer de talkshow WNL Op Zondagop NPO Nederland 1. In 2013 zegde ze haar vaste baan op als hoofdredacteur van Belegger.nl en Beursduivel.be. Sindsdien werkt ze volledig als zzp’er.Janneke presenteert het programma Geldzaken op 7 Ditches TV, RTL Z Online Seminars, webinars voor Knaben Lynx en ze is veelgevraagd dagvoorzitter van congressen en evenementen.Blonde belegger In 2013 startte Janneke de website BlondjesBeleggenBeter.nl, een knipoog naar de vele onderzoeken waaruit blijkt dat vrouwen beter beleggen dan mannen. Iedereen kan meekijken met haar successen én ‘blonde’ mislukkingen of een van de workshops over beleggen volgen.Loopbaan In 2000 begon Janneke als economieredacteur bij de GPD. Daarna was ze als redacteur en verslaggever betrokken bij de start van RTL Z, werkte ze als redacteur bij Pieter Storms’ Breekijzer en was ze jarenlang presentatrice en samensteller van de beursprogramma’s van FinanceTelevision. Verder presenteerde ze AT5-programma Amsterdam Inc, de eerste editie van het RTL Z Beursspel en was ze als nieuwslezer van het Novum Nieuws op verschillende radiostations te horen.Van 2007 t/m 2013 was ze hoofdredacteur van beleggingssites Belegger.nl en Beursduivel.be, die toen eigendom van uitgever Sanoma waren. Onder haar redactionele leiding verschenen een magazine, een videokanaal, twee websites en jaarlijkse edities van de Gouden Stier, de ‘Oscars’ van de beleggingswereld.Die baan zegde ze op, om zich per 1 mei 2013 als freelancer volledig op het presenteren te storten. Haar start als zp’er (zelfstandig presentatrice) kreeg een vliegende start bij de wekelijkse talkshow WNL Op Zondag op NPO Nederland 1. Als presentatrice van dat programma werd Janneke in september 2014 genomineerd voor de Aanstormend Talent Award bij de Gouden Televizier-Ring.

Janneke Willemse boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Janneke Willemse.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Janneke Willemse, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Janneke Willemse en de eventuele overige kosten om een optreden van Janneke Willemse mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Janneke Willemse.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Janneke Willemse. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Janneke Willemse checken, een gratis optie plaatsen op Janneke Willemse en de boeking(en) van Janneke Willemse voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Janneke Willemse, BOEKINGSBUREAU Janneke Willemse, BOEKINGSBURO Janneke Willemse, ENTERTAINMENTBUREAU Janneke Willemse, ENTERTAINMENTBURO Janneke Willemse, ARTIESTENBUREAU Janneke Willemse, BOEKINGSKANTOOR Janneke Willemse, IMPRESARIAAT Janneke Willemse, MUZIEKBURO Janneke Willemse, MUZIEKBUREAU Janneke Willemse, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Janneke Willemse, ARTIESTENBOEKINGSBURO Janneke Willemse, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Janneke Willemse.

 

Offerte Janneke Willemse aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag