Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Hans Molenaar boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Hans Molenaar boeken?

drs. Hans Molenaar boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Hans Molenaar.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Hans Molenaar.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Hans Molenaar ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Hans Molenaar plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Hans Molenaar

Waardevast en innovatief ondernemen.

Voor Hans Molenaar betekent ondernemen vooral vernieuwing, het anders doen dan concurrenten om sneller te groeien dan de markt. Maar, niet zonder de maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en waarde te creëren voor zowel bedrijf als klant. Dat is een vaak ‘delicate’ balans waar veel managers van ondernemingen mee worstelen. Hans Molenaar is al jaren voorzitter van het Platform Innovatie in Marketing en probeert inzichten te geven om waardevast ondernemen te kunnen realiseren. Daarom is hij onder meer initiatiefnemer van het PIM MarketingTrendRapport dat jaarlijks in januari van ieder nieuw jaar verschijnt en een concreet overzicht biedt van de trends en aandachtspunten van het komende jaar.

Hans is voorzitter van de MarketingLiteratuurPrijs en de MarketingWetenschapsPrijs. Deze awards stimuleren onderzoek en publicatie van innovatieve onderwerpen en ontwikkelingen in het marketingvakgebied. Ook is Hans Molenaar jurylid van de prestigieuze marketingprijs van Nederland: the Marketeer of the Year. Hier worden marketeers die zich uitzonderlijk hebben ingezet op dit vakgebied gehonoreerd met prijswinnaars uit bedrijven als ING, Heineken, Citroen en TomTom.

Drs. Hans M.M. Molenaar studeerde Bedrijfseconomie met specialisatie Marketing aan de Universiteit van Tilburg. Vanaf 1990 heeft hij een internationale ervaring opgebouwd in markten als ICT, financiële dienstverlening en marketing. Hij heeft een reeks van nieuwe producten en markten ontwikkeld voor de Amerikaanse ICT bedrijven ATT en NCR, en als European Business Development Manager binnen Royal Bank of Scotland Group (RBS). Hans is al sinds jaar en dag directeur van Beeckestijn Business School, de ‘zakenschool’ voor commerciële beleidsvorming in Nederland en een ervaren en geprezen docent op zijn vakgebied.

Hans is actief op het terrein van business development, (digitale) marketing, sales accountmanagement, CRM en de inzet van ICT in commerciële processen. Hij heeft veel ervaring met de ondersteuning van internationale ondernemingen op het gebied van marketing en business development vraagstukken.

drs. Hans Molenaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Hans Molenaar.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Hans Molenaar, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Hans Molenaar en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Hans Molenaar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Hans Molenaar.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Hans Molenaar. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Hans Molenaar checken, een gratis optie plaatsen op drs. Hans Molenaar en de boeking(en) van drs. Hans Molenaar voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Hans Molenaar, BOEKINGSBUREAU drs. Hans Molenaar, BOEKINGSBURO drs. Hans Molenaar, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Hans Molenaar, ENTERTAINMENTBURO drs. Hans Molenaar, ARTIESTENBUREAU drs. Hans Molenaar, BOEKINGSKANTOOR drs. Hans Molenaar, IMPRESARIAAT drs. Hans Molenaar, MUZIEKBURO drs. Hans Molenaar, MUZIEKBUREAU drs. Hans Molenaar, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Hans Molenaar, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Hans Molenaar, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Hans Molenaar.

 

Offerte drs. Hans Molenaar aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag