Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Madeleine Wardenaar boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Madeleine Wardenaar boeken?

drs. Madeleine Wardenaar boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Madeleine Wardenaar.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Madeleine Wardenaar.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Madeleine Wardenaar ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Madeleine Wardenaar plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Madeleine Wardenaar

Japan-expert

Internationaal heeft Japan het imago van trendsetten en innoveren. Hoewel de stormachtige economische opbloei in de jaren negentig als een zeepbel uiteen is gespat, blijven veerkracht en discipline de Japanse cultuur en mentaliteit bepalen. Daarom kan het land van de rijzende zon een blijvende voorbeeldfunctie vervullen voor het internationale bedrijfsleven. Overheden en bedrijfsleven in het Westen kunnen veel leren van de Japanse cultuur, bedrijfsethiek en talent voor innovatie. Juist nu het Westen in een economische crisis is geraakt, biedt Japan een onontbeerlijke inspiratiebron.

Japan-expert Madeleine Wardenaar is directeur van Magna Arte Communication. Zij is vice-voorzitter van de Japanese Dutch Shinzen Foundation; bestuurslid van Nederlands-Japanse Vereniging; adviseur van Japan-Netherlands Culture Center Kobe (Amsterdam) en het Japans cultureel centrum Shofukan (Rotterdam). Haar kennis over en ervaring van Japan en de Japanse cultuur heeft zij gebundeld in een presentatie die inmiddels al enthousiast is ontvangen door medewerkers van de Gemeente Amsterdam en Ogilvy Nederland, in aanwezigheid van managers van ondermeer Unilever, Kraft Foods, xs4all, Deloitte en Allianz.

Na universitaire studies Engels (Utrecht), Westerse Kunstgeschiedenis, Antropologie en Kunstgeschiedenis van Oost- Azië (Amsterdam) heeft zij ondermeer gewerkt als Nederland-Japan intermediair en adviseur voor ministeries, ambassades en andere overheden. Madeleine Wardenaar was onder andere directeur van ‘Amsterdam Japan 400 Jaar’ en communicatieadviseur van de Nederlandse presentatie van het World Water Forum in Kyoto onder voorzitterschap van Prins Willem-Alexander.

Daarnaast was zij verantwoordelijk voor de culturele activiteiten gedurende het Japan Festival in Almere en intensief betrokken bij de introductie van het Japanse bedrijfsleven in de exclusieve Business Circle van het Van Gogh Museum. In Japan, Tokyo, Kyoto en Nagasaki heeft zij diverse kunstmanifestaties georganiseerd en vooraanstaande Nederlandse kunstenaars geïntroduceerd. Bovendien was zij gastdocent aan de Yamaguchi Universiteit.

Mede dankzij haar voorouder Willem Wardenaar, die eeuwen geleden directeur is geweest van de Nederlandse handelspost Deshima (Nagasaki), geniet MadeleineWardenaar nog steeds een speciale status in Japan.

Voordat zij zich geheel ging wijden aan Japan is Madeleine Wardenaar werkzaam geweest op een breed cultureel gebied, ondermeer als redacteur van verschillende televisie programma’s, Hoofd Communicatie voor de Stichting Van Gogh Jaar en vertegenwoordiger Nederland van de Salon International des Musées et des Expositions (SIME) in Parijs.

Presentatie: Japan achter de Schermen

In een presentatie van een uur schetst Madeleine Wardenaar een levendig beeld van het mysterieuze Japan. Zij wordt even uw gids in het land van tegenstellingen, waarin u vertrouwd zult raken met typisch Japanse fenomenen als ji-shuku (zelfbeheersing) en shoganai (het zij zo). Deze mentaliteit is het natuurlijke resultaat van de veelvuldige confrontatie met natuurrampen, en geeft Japan de veerkracht om zich steeds weer op voor ons miraculeuze wijze te herstellen. De presentatie overbrugt culturele verschillen die ook visueel aanschouwelijk worden. Tenslotte krijgt u een groot aantal tips die bruikbaar zijn voor iedere leidinggevende in het bedrijfsleven.

drs. Madeleine Wardenaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Madeleine Wardenaar.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Madeleine Wardenaar, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Madeleine Wardenaar en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Madeleine Wardenaar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Madeleine Wardenaar.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Madeleine Wardenaar. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Madeleine Wardenaar checken, een gratis optie plaatsen op drs. Madeleine Wardenaar en de boeking(en) van drs. Madeleine Wardenaar voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Madeleine Wardenaar, BOEKINGSBUREAU drs. Madeleine Wardenaar, BOEKINGSBURO drs. Madeleine Wardenaar, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Madeleine Wardenaar, ENTERTAINMENTBURO drs. Madeleine Wardenaar, ARTIESTENBUREAU drs. Madeleine Wardenaar, BOEKINGSKANTOOR drs. Madeleine Wardenaar, IMPRESARIAAT drs. Madeleine Wardenaar, MUZIEKBURO drs. Madeleine Wardenaar, MUZIEKBUREAU drs. Madeleine Wardenaar, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Madeleine Wardenaar, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Madeleine Wardenaar, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Madeleine Wardenaar.

 

Offerte drs. Madeleine Wardenaar aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag