Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Marja Ruigrok boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Marja Ruigrok boeken?

Marja Ruigrok boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marja Ruigrok.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marja Ruigrok.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marja Ruigrok ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marja Ruigrok plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Marja Ruigrok

Netwerk Koningin’

Marja Ruigrok is sinds begin jaren negentig ondernemer en connector. Zij heeft netwerken tot een plezierige en effectieve manier van werken gemaakt. Met trots draagt ze haar geuzennaam ‘Netwerk Koningin’. Dit heeft haar bedrijf mede groot gemaakt. Ze is directeur van Ruigrok | NetPanel, een keurmerk marktonderzoekbureau met hart voor en expertise in kwalitatief en online onderzoek. Daarnaast is zij partner van een reclamebureau.

Marja is sinds maart 2010 gemeenteraadslid van de Amsterdamse Gemeenteraad namens de VVD. Vanuit haar achtergrond als ondernemer is het geen wonder dat ze zich sterk maakt voor vermindering van regeldruk en zich inzet voor (cultureel) ondernemerschap. Haar portefeuilles zijn Cultuur en Economische Zaken.

Marja kan als spreker inzicht geven in de laatste stand van zaken op het gebied van het internet. Wie doet wat online en waarom? Daarnaast voert haar bureau op regelmatige basis onderzoeken uit in eigen beheer en kunnen de wetenswaardigheden dus gedeeld worden. Want ”als je niet kan delen, kan je ook niet vermenigvuldigen” is het motto van Marja. Dit past zij toe bij het netwerken, maar ook bij het uitbouwen van haar bedrijf. Ze onderneemt vanuit haar hart en nominaties voor de Amsterdamse Ondernemer van het jaar, Female Business Hero, Onderneemster van het jaar van Porche en AM Magazine en het marktonderzoekbureau van het jaar laten zien dat deze manier aanslaat. Vanzelfsprekend geeft Marja ook graag een kijkje in de combinatie van politiek en ondernemerschap.

De kernwaarden van Marja zijn plezier, persoonlijk en pragmatisch en dat past ze ook graag toe in haar presentaties. Met praktische voorbeelden en gerichte tips geeft zij enthousiast invulling aan uw bijeenkomst.

Marja Ruigrok boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Marja Ruigrok.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marja Ruigrok, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Marja Ruigrok en de eventuele overige kosten om een optreden van Marja Ruigrok mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marja Ruigrok.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Marja Ruigrok. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Marja Ruigrok checken, een gratis optie plaatsen op Marja Ruigrok en de boeking(en) van Marja Ruigrok voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Marja Ruigrok, BOEKINGSBUREAU Marja Ruigrok, BOEKINGSBURO Marja Ruigrok, ENTERTAINMENTBUREAU Marja Ruigrok, ENTERTAINMENTBURO Marja Ruigrok, ARTIESTENBUREAU Marja Ruigrok, BOEKINGSKANTOOR Marja Ruigrok, IMPRESARIAAT Marja Ruigrok, MUZIEKBURO Marja Ruigrok, MUZIEKBUREAU Marja Ruigrok, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Marja Ruigrok, ARTIESTENBOEKINGSBURO Marja Ruigrok, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Marja Ruigrok.

 

Offerte Marja Ruigrok aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag