Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. ir. Guus Pijpers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. ir. Guus Pijpers boeken?

dr. ir. Guus Pijpers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. ir. Guus Pijpers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. ir. Guus Pijpers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. ir. Guus Pijpers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. ir. Guus Pijpers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. ir. Guus Pijpers

Oprichter en Managing Director van Acuerdis

Dr. ir. Guus Pijpers is directeur van Acuerdis en Associate Professor in Information Behavior aan TiasNimbas Business School. In beide functies is hij intensief betrokken bij het verbeteren van het informatiegedrag van managers en informatiewerkers.

Zijn kennis en ervaring hebben betrekking op informatie overload, informatiestress, slimmer werken en leven, de hersenen als digitaal geheugen, het informatiegedrag van informatiewerkers en de mens in de huidige informatiemaatschappij. Guus Pijpers heeft gewerkt voor Philips, KPMG en AkzoNobel. Via zijn eigen bedrijf werkt hij voor midden- en topmanagers van vele Nederlandse organisaties.

Over zijn werkervaring als CIO en met C-level managers heeft hij al tientallen artikelen geschreven. Met meer dan zeven Nederlands- en Engelstalige boeken bereikt hij een wereldwijd publiek met zijn ideeën, kennis en ervaringen. Zijn laatste Engelstalige boek over Information Overload is in de zomer van 2010 beschikbaar. Voor diverse organisaties is hij Thought Leader op het gebied van informatiemanagement.

Hij geeft les over informatiegedrag aan postdoctorale opleidingen en Executive MBA business scholen. Hij draagt zijn kennis actief uit via diverse grote weblogs en traditionele media.

Een presentatie van hem is onderhoudend, leerzaam, grappig en met een duidelijke boodschap. Je krijgt altijd zeker drie tips hoe je slimmer met informatie om kunt gaan zodat je echt ontspannen in het leven staat.

 

dr. ir. Guus Pijpers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. ir. Guus Pijpers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. ir. Guus Pijpers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. ir. Guus Pijpers en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. ir. Guus Pijpers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. ir. Guus Pijpers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. ir. Guus Pijpers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. ir. Guus Pijpers checken, een gratis optie plaatsen op dr. ir. Guus Pijpers en de boeking(en) van dr. ir. Guus Pijpers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. ir. Guus Pijpers, BOEKINGSBUREAU dr. ir. Guus Pijpers, BOEKINGSBURO dr. ir. Guus Pijpers, ENTERTAINMENTBUREAU dr. ir. Guus Pijpers, ENTERTAINMENTBURO dr. ir. Guus Pijpers, ARTIESTENBUREAU dr. ir. Guus Pijpers, BOEKINGSKANTOOR dr. ir. Guus Pijpers, IMPRESARIAAT dr. ir. Guus Pijpers, MUZIEKBURO dr. ir. Guus Pijpers, MUZIEKBUREAU dr. ir. Guus Pijpers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. ir. Guus Pijpers, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. ir. Guus Pijpers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. ir. Guus Pijpers.

 

Offerte dr. ir. Guus Pijpers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag