Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Ralph van Raat boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Ralph van Raat boeken?

drs. Ralph van Raat boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Ralph van Raat.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Ralph van Raat.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Ralph van Raat ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Ralph van Raat plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Ralph van Raat

Meesterpianist en musicoloog
Meesterpianist en musicoloog Drs. Ralph van Raat (1978) studeerde piano aan het Conservatorium van Amsterdam en Chicago’s Northwestern University. Daarnaast studeerde hij Muziekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Zowel zijn conservatorium- als zijn universitaire studie sloot hij Cum Laude af. Een beurs van het Prins Bernhard Cultuurfonds maakte het hem ook na zijn conservatoriumstudie nog mogelijk vele masterclasses te volgen in Parijs, Helsinki en in Köln. Zowel tijdens als na zijn studie ontving Van Raat een groot aantal prijzen, zoals de Philip Morris Kunstprijs, de VSCD Klassieke Muziekprijs en de Fortis MeesPierson Award van het Concertgebouw.

Van Raat geeft wereldwijd solorecitals en optredens met orkest. Als solist speelde hij met toporkesten zoals andere London Sinfonietta, de BBC Symphony Orchestra, het Koninklijk Concertgebouw Orkest, Shanghai Philharmonic Orchestra en de Los Angeles Philharmonic. Hij werkte met de grootste dirigenten, zoals Valery Gergiev, Edo de Waart en Peter Eötvös.

Naast het klassieke repertoire is Ralph met name bekend vanwege zijn inzet voor de hedendaagse klassieke muziek. Hij werkt nauw samen componisten zoals John Adams, Louis Andriessen, Arvo Pärt en Sir John Tavener, en een groot aantal van hen heeft nieuwe werken speciaal voor Van Raat gecomponeerd.

Ralph van Raat is niet alleen in de concertzaal een graag geziene gast, maar ook als speler en/of spreker in een groot aantal radio- en televisieprogramma’s waarin hij met regelmaat verschijnt. Dit is niet alleen te danken aan zijn vaak originele concertprogramma’s waarin hij klassieke en hedendaagse muziek verbindt met actuele thema’s (zie bijvoorbeeld zijn samenwerking met astronaut André Kuipers), maar ook aan zijn gave om de luisteraar door de combinatie van pianospel en gesproken woord te enthousiasmeren en inspireren voor andersdenkende componisten, en hen daarmee aan te sporen tot creatief denken. Zijn workshops en lezingen leidden tot uitnodigingen van festivals, scholen en universiteiten van Antwerpen tot Hong Kong. Zijn bevlogen en veelzijdige manier van spelen en spreken werd in 2010 beloond met de Prijs Klassiek van de NTR.

Van Raat doceert hedendaags pianorepertoire aan het Conservatorium van Amsterdam en werd in 2003 benoemd tot Steinway Artist, waardoor hij toetreedt tot een select gezelschap van topmusici zoals Martha Argerich, Alfred Brendel, Lang Lang en Keith Jarrett.

U kunt Ralph van Raat uitnodigen voor lezingen over o.a. de onderstaande onderwerpen, maar u kunt ook een lezing, opgeluisterd met live pianomuziek, boeken.

drs. Ralph van Raat boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Ralph van Raat.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Ralph van Raat, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Ralph van Raat en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Ralph van Raat mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Ralph van Raat.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Ralph van Raat. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Ralph van Raat checken, een gratis optie plaatsen op drs. Ralph van Raat en de boeking(en) van drs. Ralph van Raat voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Ralph van Raat, BOEKINGSBUREAU drs. Ralph van Raat, BOEKINGSBURO drs. Ralph van Raat, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Ralph van Raat, ENTERTAINMENTBURO drs. Ralph van Raat, ARTIESTENBUREAU drs. Ralph van Raat, BOEKINGSKANTOOR drs. Ralph van Raat, IMPRESARIAAT drs. Ralph van Raat, MUZIEKBURO drs. Ralph van Raat, MUZIEKBUREAU drs. Ralph van Raat, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Ralph van Raat, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Ralph van Raat, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Ralph van Raat.

Offerte drs. Ralph van Raat aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag