Bjorn Kuipers boeken

Eigenschappen Björn Kuipers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Björn Kuipers boeken?

Björn Kuipers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Björn Kuipers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Björn Kuipers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Björn Kuipers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Björn Kuipers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Björn Kuipers

Topscheidsrechter en topondernemer. Björn Kuipers is beide. Dat maakt waarom organisaties hem graag inhuren als spreker tijdens congressen en events. Hij weet topsport uit eigen ervaring met business te verbinden. Als u besluit Kuipers te boeken als dagvoorzitter heeft u een bekwame en scherpe ‘scheidsrechter’ in huis die uw event in de juiste banen leidt.

Het zit bij Kuipers in de familie

Björn treedt na zijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in de voetsporen van zijn vader. Die is een verdienstelijke scheidsrechter in het amateurvoetbal en runt een supermarkt. Björn doet hetzelfde. Samen met zijn vrouw runt hij een Jumbo-supermarkt in zijn woonplaats Oldenzaal. Daarnaast manifesteert hij zich jarenlang als topscheidsrechter.

In zijn actieve scheidsrechtersloopbaan fluit Björn op nationaal en internationaal profniveau. Hij is de baas op het veld tijdens EK-kwalificatiewedstrijden en bij wedstrijden voor de UEFA Cup. In 2009 promoveert Björn naar de hoogste klasse van arbiters binnen de Europese Voetbalbond. In 2012 maakt hij deel uit van de selectie van 12 scheidsrechters tijdens het EK en in 2013 is hij hoofdscheidsrechter in de finale van de UEFA Europe League.

Wilt u Björn Kuipers inhuren?

Björn Kuipers is een gepassioneerde spreker die put uit zijn eigen ervaringen als topsporter en topondernemer. Hij heeft het juiste natuurlijke ‘overwicht’ om als presentator of dagvoorzitter prettig leiding te geven aan uw bijeenkomst of event. De oud-scheidsrechter en ondernemer inspireert en verbindt. Dat maakt dat bedrijven hem graag boeken. Ook u kunt Björn Kuipers inhuren.

Wat kunnen organisaties en medewerkers leren van topsport. Björn weet het als ervaringsdeskundige en spreker haarfijn uit te leggen. Als spreker is hij in zijn element met onderwerpen als leiderschap, teambuilding, stressbestendigheid en het overwinnen van tegenstand. Zijn optredens als spreker, presentator of dagvoorzitter zijn boeiend en interactief.

Björn Kuipers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Björn Kuipers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Björn Kuipers en de eventuele overige kosten om een optreden van Björn Kuipers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Björn Kuipers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Björn Kuipers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag