Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Sjoerd Hamburger boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sjoerd Hamburger boeken?

Sjoerd Hamburger boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sjoerd Hamburger.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sjoerd Hamburger.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sjoerd Hamburger ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sjoerd Hamburger plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sjoerd Hamburger

Extra informatie Sjoerd Hamburger

Sjoerd Hamburger boeken als spreker
Voormalig toproeier

Sjoerd Hamburger is een voorbeeld van een roeiend multi-talent. Hij is naar de Olympische Spelen geweest als individuele atleet en als teamsporter. Ook roeide hij de Boatrace in London en was hij de eerste niet Engelse President van Oxford in een van de oudste sportevenementen ter wereld. Er zijn tot op heden slechts twee Nederlandse Boatrace winnaars waarvan Sjoerd er een is.
Inzetbaarheid

Zijn ervaringen als topsporter op het allerhoogste niveau met en zonder team geeft hem een unieke inkijk in topprestaties van het individu en dat individu in een team. Zijn liefde voor de topsport blijkt in iedere presentatie. Tijdens zijn presentaties spreekt Sjoerd Hamburger over roeien, de Olympische Spelen, samenwerken diepgaan, culturele verschillen en hij weet dit op enthousiaste wijze te combineren met zijn ervaringen in het bedrijfsleven waardoor het ook buiten de sport een aanstekelijk en betrokken verhaal wordt. Ook is Sjoerd inzetbaar voor het geven van roeiclinics.
Biografie

Voordat Sjoerd Hamburger roeier werd, had hij zelf niets met sport. In Friesland speelde hij korfbal maar zonder veel balgevoel zat een topcarrière hier niet in. Pas toen hij voor zijn studie naar Utrecht verhuisde werd hij ontdekt en bleek zijn lengte en kracht een groot voordeel bij het roeien. Binnen twee jaar zat hij op het WK onder 23 en in zijn derde seizoen haalde hij zijn eerste medaille. Het jaar erna werd hij op zijn thuiswater wereldkampioen in de skiff (U23) waarna voor hem het traject naar Peking begon. In Peking behaalde hij een 13e plaats waarna hij voor zijn studie naar Oxford in Engeland vertrok. Daar won hij als tweede Nederlander ooit, de grootste roeirace ter wereld met zijn team. Met 250 duizend toeschouwers en een televisie bereik van meer dan 100 miljoen is het een onovertroffen spektakel waar heel Engeland voor stilstaat. Het jaar daarna deed hij nogmaals mee en dit maal als eerste niet Engelstalige President in de geschiedenis van de Boatrace. Bij terugkeer in Nederland sloot hij aan bij de Holland Acht waarmee hij in London in 2012 een vijfde plek behaalde. Door zich als individu en als teamspeler te ontwikkelen is Sjoerd als een van de weinige instaat om in iedere omgeving de kansen te zien en het beste uit zichzelf en zijn team te halen.

Sjoerd Hamburger boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sjoerd Hamburger.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sjoerd Hamburger, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sjoerd Hamburger en de eventuele overige kosten om een optreden van Sjoerd Hamburger mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sjoerd Hamburger.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sjoerd Hamburger. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sjoerd Hamburger checken, een gratis optie plaatsen op Sjoerd Hamburger en de boeking(en) van Sjoerd Hamburger voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sjoerd Hamburger, BOEKINGSBUREAU Sjoerd Hamburger, BOEKINGSBURO Sjoerd Hamburger, ENTERTAINMENTBUREAU Sjoerd Hamburger, ENTERTAINMENTBURO Sjoerd Hamburger, ARTIESTENBUREAU Sjoerd Hamburger, BOEKINGSKANTOOR Sjoerd Hamburger, IMPRESARIAAT Sjoerd Hamburger, MUZIEKBURO Sjoerd Hamburger, MUZIEKBUREAU Sjoerd Hamburger, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sjoerd Hamburger, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sjoerd Hamburger, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sjoerd Hamburger.

 

Offerte Sjoerd Hamburger aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag