Eigenschappen Richard Schuil boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Richard Schuil boeken?

Richard Schuil boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Richard Schuil.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Richard Schuil.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Richard Schuil ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Richard Schuil plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Richard Schuil

Extra informatie Richard Schuil

Richard Schuil boeken als spreker
Voormalig volleybal international

Zowel in het volleybal als in het beachvolleybal wist Richard Schuil internationale faam te behalen. Met een gouden medaille in Atlanta in 1996 en in totaal vijf deelnames aan de Olympische Spelen, heeft Richard een fantastisch CV en veel (Olympische) ervaring.
Inzetbaarheid

Richard Schuil was één van de toppers van het Nederlands volleybalteam tijdens het behalen van de Olympische titel in Atlanta (1996) en daarnaast meervoudig Nederlands deelnemer aan de Olympische Spelen in het beachvolleybal. Als spreker is Richard in te zetten voor een presentatie waarbij men dieper wil ingaan op het waarmaken van je ambities en het optimaal benutten van je eigen capaciteiten. Daarnaast is Richard inzetbaar voor het geven van clinics.
Biografie

De Friese Richard Schuil is sinds jaar en dag een allrounder in de Nederlandse volleybal wereld. Op 23-jarige leeftijd werd Richard al Olympisch kampioen, toen hij deel uit maakte van de selectie van het Nederlands volleybalteam op de Olympische Spelen in Atlanta. Nadat hij nog tweemaal meedeed aan de Olympische Spelen in de categorie volleybal, voorzag hij zijn carrière in 2004 van een impulsieve wending, door over te stappen naar het beachvolleybal. Binnen deze discipline maakte Richard furore, door samen met Reinder Nummerdor in Peking een vijfde plaats te behalen en in Londen zelfs de vierde plaats weten te behalen. Uiteindelijk maakte Richard zodoende maar liefst vijf keer deel uit van het Nederlandse Olympisch team. Als ambassadeur van het WK Beachvolleybal in Nederland, verscheen Richard de laatste tijd regelmatig in de landelijke media, waarin hij met zijn scherpe analyses een geliefd analist werd.

Richard Schuil boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Richard Schuil.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Richard Schuil, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Richard Schuil en de eventuele overige kosten om een optreden van Richard Schuil mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Richard Schuil.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Richard Schuil. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Richard Schuil checken, een gratis optie plaatsen op Richard Schuil en de boeking(en) van Richard Schuil voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Richard Schuil, BOEKINGSBUREAU Richard Schuil, BOEKINGSBURO Richard Schuil, ENTERTAINMENTBUREAU Richard Schuil, ENTERTAINMENTBURO Richard Schuil, ARTIESTENBUREAU Richard Schuil, BOEKINGSKANTOOR Richard Schuil, IMPRESARIAAT Richard Schuil, MUZIEKBURO Richard Schuil, MUZIEKBUREAU Richard Schuil, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Richard Schuil, ARTIESTENBOEKINGSBURO Richard Schuil, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Richard Schuil.

 

Offerte Richard Schuil aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag