Eigenschappen Gerard Nijboer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Gerard Nijboer boeken?

Gerard Nijboer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerard Nijboer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerard Nijboer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerard Nijboer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Nijboer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gerard Nijboer

Extra informatie Gerard Nijboer

Gerard Nijboer boeken als spreker
Voormalig atleet en consultant KNAU

Gerard Nijboer was de eerste Nederlandse marathonloper van wereldklasse. Tegen alle verwachtingen in won Gerard zilver op de marathon tijdens de OS van Moskou. Een ongekende prestatie in de Nederlandse hardloopwereld.
Inzetbaarheid

Gerard Nijboer geeft vanuit zijn achtergrond als hardloper en adviseur presentaties en clinics rondom de thema’s gezondheid & vitaliteit, doorzettingsvermogen en doelen stellen.
Biografie

Gerard Nijboer, van beroep verpleger, kreeg in Nederland grote bekendheid als hardloper.Tijdens de Olympische Spelen in 1980 van Moskou won hij zilver op het onderdeel de marathon. Een onverwachte prestatie aangezien hij zelf dacht niet eens fit te zijn. Zijn voorbereiding was als gevolg van een virusziekte niet optimaal en bij aanvang van de wedstrijd zat Gerard nog een kilo of vier beneden zijn wedstrijd gewicht. Waarschijnlijk omdat Gerard zo onbevangen en zonder verwachtingen aan de marathon begon heeft hij een geweldig resultaat weten te behalen. In datzelfde jaar (1980) won Gerard Nijboer de marathon van Amsterdam in een nieuw Nederlands record, 2.09.01. Een record dat 23 jaar stond en in 2003 door Kamiel Maase werd verbroken. Gerard Nijboer won overigens de marathon van Amsterdam vier keer en werd hij drie keer Nederlands Kampioen. In 1982 werd Gerard Nijboer in Athene Europees kampioen op de marathon. Mede dankzij dit resultaat werd hij later dat jaar uitgeroepen tot ’Sportman van het Jaar’. Gerard Nijboer is zijn sport trouw gebleven. Na zijn actieve carrière werd Nijboer bondscoach en coördinator wegatletiek van de KNAU. Tegenwoordig is hij senior loopadviseur bij de KNAU en heeft hij zijn eigen bedrijf Gerard Nijboer Loopadviezen. Ook geeft hij regelmatig commentaar voor Studio Sport bij marathonwedstrijden.

Gerard Nijboer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerard Nijboer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerard Nijboer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerard Nijboer en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerard Nijboer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerard Nijboer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerard Nijboer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerard Nijboer checken, een gratis optie plaatsen op Gerard Nijboer en de boeking(en) van Gerard Nijboer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerard Nijboer, BOEKINGSBUREAU Gerard Nijboer, BOEKINGSBURO Gerard Nijboer, ENTERTAINMENTBUREAU Gerard Nijboer, ENTERTAINMENTBURO Gerard Nijboer, ARTIESTENBUREAU Gerard Nijboer, BOEKINGSKANTOOR Gerard Nijboer, IMPRESARIAAT Gerard Nijboer, MUZIEKBURO Gerard Nijboer, MUZIEKBUREAU Gerard Nijboer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerard Nijboer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerard Nijboer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerard Nijboer.

 

Offerte Gerard Nijboer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag