Eigenschappen Ids Postma boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ids Postma boeken?

Ids Postma boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ids Postma.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ids Postma.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ids Postma ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ids Postma plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ids Postma

Extra informatie Ids Postma

Ids Postma boeken als spreker
Olympisch Kampioen schaatsen

Ids Postma vestigt zijn naam in de schaatswereld wanneer hij in 1994 zilver wint op de WK allround. In 1997 duikt Ids Postma als eerste op de 1.500m onder de 1.50,00. Ids zijn grootste overwinning komt echter op de Olympische Spelen van 1998 in Nagano waar hij goud wint op de 1.000m.
Inzetbaarheid

Ids Postma is inzetbaar voor clinics en openingen. Tijdens zo een clinic legt Ids, met veel enthousiasme, de basistechnieken uit van het schaatsen.
Biografie

Voormalig topschaatser Ids Postma heeft als allrounder grote successen behaald, daarbij was hij specialist op de middellange afstanden. Na zijn succesvolle debuutjaar als 20-jarige in 1994, werd hij in1997 zowel Europees- als Wereldkampioen Allround. In 1998 beleefde Postma zijn sportieve hoogtepunt, hij werd niet alleen Wereldkampioen allround, maar behaalde ook Goud (1.000m) en Zilver (1.500m) op de Olympische Spelen van Nagano, Japan. Verder won hij 3 keer de 1.500m op het WK Afstanden. Postma maakte onder meer deel uit van de professionele schaatsploegen van DSB en Team DPA. Ids Postma is een geboren en getogen Fries. Hij groeide op op de famlieboerderij waar hij naast zijn trainingen en wedstrijden veel tijd doorbracht. In oktober 2004 heeft Ids besloten een punt achter zijn imposante schaatscarièrre te zetten. Hij is vervolgens zijn tijd en energie gaan steken in het runnen van de famliieboerderij. Via zijn vriendin Anni Friesinger is hij nog steeds nauw betrokken bij het topschaatsen.

Ids Postma boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ids Postma.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ids Postma, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ids Postma en de eventuele overige kosten om een optreden van Ids Postma mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ids Postma.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ids Postma. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ids Postma checken, een gratis optie plaatsen op Ids Postma en de boeking(en) van Ids Postma voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ids Postma, BOEKINGSBUREAU Ids Postma, BOEKINGSBURO Ids Postma, ENTERTAINMENTBUREAU Ids Postma, ENTERTAINMENTBURO Ids Postma, ARTIESTENBUREAU Ids Postma, BOEKINGSKANTOOR Ids Postma, IMPRESARIAAT Ids Postma, MUZIEKBURO Ids Postma, MUZIEKBUREAU Ids Postma, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ids Postma, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ids Postma, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ids Postma.

 

Offerte Ids Postma aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag