Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bryan Roy boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bryan Roy boeken?

Bryan Roy boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bryan Roy.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bryan Roy.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bryan Roy ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bryan Roy plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bryan Roy

Extra informatie Bryan Roy

Bryan Roy boeken als spreker
Voormalig voetballer en jeugdtrainer Ajax

Bryan Roy was een typische Ajax voetballer. Vanaf linksbuiten maakte hij de ene na andere actie om vervolgens spitsen als Bergkamp en Petterson in staat te stellen om te scoren. De 32-voudig international is nu jeugdtrainer bij Ajax.
Inzetbaarheid

Als voetbaltrainer is Bryan Roy zeer goed in staat voetbalclinics te geven voor uw relaties of medewerkers of een presentatie te geven rondom het thema’s coaching. Daarnaast kan hij voorafgaand aan een wedstrijd een goede voorbeschouwing geven of na afloop een heldere analyse.
Biografie

Op 6 september 1987 debuteerde Bryan Roy als nummer 11 in de hoofdmacht van Ajax. De toen pas 17-jarige linksbuiten ontpopte zich al snel tot publiekslieveling in Amsterdam. In het seizoen 91/92 wint de Magier van de Middenweg met Ajax de UEFA Cup. Daarna zoekt Roy zijn heil in Italië, Engeland en Duitsland. Tijdens zijn carièrre als voetballer is Bryan 32 keer uitgekomen voor het Nederlands Elftal waarin hij 12 keer scoorde voor Oranje. Tegenwoordig is Bryan werkzaam als jeugdtrainer bij zijn oude club Ajax.

Bryan Roy boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bryan Roy.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bryan Roy, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bryan Roy en de eventuele overige kosten om een optreden van Bryan Roy mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bryan Roy.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bryan Roy. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bryan Roy checken, een gratis optie plaatsen op Bryan Roy en de boeking(en) van Bryan Roy voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bryan Roy, BOEKINGSBUREAU Bryan Roy, BOEKINGSBURO Bryan Roy, ENTERTAINMENTBUREAU Bryan Roy, ENTERTAINMENTBURO Bryan Roy, ARTIESTENBUREAU Bryan Roy, BOEKINGSKANTOOR Bryan Roy, IMPRESARIAAT Bryan Roy, MUZIEKBURO Bryan Roy, MUZIEKBUREAU Bryan Roy, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bryan Roy, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bryan Roy, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bryan Roy.

 

Offerte Bryan Roy aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag