Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Caimin Douglas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Caimin Douglas boeken?

Caimin Douglas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Caimin Douglas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Caimin Douglas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Caimin Douglas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Caimin Douglas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Caimin Douglas

Extra informatie Caimin Douglas

Caimin Douglas boeken als spreker
Voormalig sprinter

Caimin Douglas verraste met het Nederlands estafetteteam de atletiekwereld door in 2003 een bronzen medaille op het Wereldkampioenschap te behalen. Inmiddels is Caimin gestopt met topsport en richt hij zich op het trainen van jongeren.
Inzetbaarheid

Caimin Douglas vertelt in een interactieve presentatie over zijn ervaringen als topsporter omtrent het werken in een team. De titel ‘Wisselwinst’ verklapt het geheim achter het succes tijdens het WK in 2003.
Biografie

Op jonge leeftijd vertrekt de familie van Caimin Douglas van Nederland naar Curaçao, het geboorteland van zijn vader. In Curaçao komt hij op relatief late leeftijd in 1997 in aanraking met de atletieksport. Hij blijkt echter over veel talent op de sprintnummers te beschikken. In zijn eerste jaar wordt hij direct Antilliaans kampioen op de 100 en 200 meter. Nog geen vier jaar na zijn eerste meters op de baan, staat hij op zijn eerste Olympische Spelen waar hij de Nederlandse Antillen vertegenwoordigt. Inmiddels studeert en traint Caimin Douglas op de Amerikaanse universiteiten. De bakermat van de professionele atletiek. Hier legt hij de basis voor zijn verdere carrière. Vanaf 2002 komt Caimin voor Nederland uit. Dat resulteert vrijwel direct in een groot succes. Op het WK wordt Nederland verrassend derde op de estafette 4 x 100 meter (met Caimin als vaste slotloper). Met hoge verwachtingen reist hij samen met het team af naar de Olympische Spelen in 2004. Het loopt echter op een teleurstelling uit door een verkeerde wissel. De vervelende nasmaak zorgt er voor dat het team optimaal gemotiveerd naar de Spelen in 2008 toe leeft. Het doel is een finaleplaats en die wordt bereikt. Helaas zorgt een foute wissel wederom voor een deceptie, het estafetteteam wordt gedisqualificeert. In 2011 maakte Caimin bekend te stoppen met topsport vanwege een hardnekkige rugblessure.

Caimin Douglas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Caimin Douglas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Caimin Douglas, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Caimin Douglas en de eventuele overige kosten om een optreden van Caimin Douglas mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Caimin Douglas.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Caimin Douglas. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Caimin Douglas checken, een gratis optie plaatsen op Caimin Douglas en de boeking(en) van Caimin Douglas voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Caimin Douglas, BOEKINGSBUREAU Caimin Douglas, BOEKINGSBURO Caimin Douglas, ENTERTAINMENTBUREAU Caimin Douglas, ENTERTAINMENTBURO Caimin Douglas, ARTIESTENBUREAU Caimin Douglas, BOEKINGSKANTOOR Caimin Douglas, IMPRESARIAAT Caimin Douglas, MUZIEKBURO Caimin Douglas, MUZIEKBUREAU Caimin Douglas, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Caimin Douglas, ARTIESTENBOEKINGSBURO Caimin Douglas, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Caimin Douglas.

 

Offerte Caimin Douglas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag