Eigenschappen Richard Liesveld boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Richard Liesveld boeken?

Richard Liesveld boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Richard Liesveld.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Richard Liesveld.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Richard Liesveld ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Richard Liesveld plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Richard Liesveld

Extra informatie Richard Liesveld

Richard Liesveld boeken als spreker
Scheidsrechter Betaald Voetbal

Richard Liesveld behoort al jaren tot de top van de Nederlandse scheidsrechters. Zo floot hij onlangs de KNVB Bekerfinale en floot hij een jaar eerder de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Ook was Richard onderdeel van het team dat leiding heeft gegeven aan de Champions League finale (2014), Europa League finale (2013) en de Europese Supercup (2011). Tevens was hij onderdeel van het Nederlandse scheidsrechtersteam dat Nederland vertegenwoordigde op het EK 2012 in Polen/Oekraïne.
Inzetbaarheid

Richard Liesveld is beschikbaar voor lezingen over de basis van topprestaties, communicatie, omgaan met tegenslagen en een stukje teambuilding. Door aansprekende voorbeelden uit het voetbal te vergelijken met het bedrijfsleven, wordt heel beeldend weergegeven dat beiden niet tot stand kunnen komen zonder een goede logistieke basis. Na zijn presentatie begrijp je dat scheidsrechter op topniveau een vak is en het valt onder de categorie topsport. Daarnaast is een goede voorbereiding als scheidsrechter noodzakelijk is om een uitmuntend resultaat te behalen.
Biografie

Richard Liesveld debuteert op 11 februari 2001 in het betaalde voetbal tijdens een wedstrijd in de Eerste Divisie tussen FC Volendam en MVV Maastricht. De eerste wedstrijd na de afschuwelijke cafébrand in Volendam welke vooraf gegaan werd met een zeer indrukwekkende minuut stilte. Zijn officiële debuut op het hoogste niveau in Nederland volgt op 29 april 2005 met de wedstrijd Roda JC – NEC. In juni 2006 volgt de definitieve stap naar de hoogst mogelijke scheidsrechterslijst in Nederland, de zogeheten A-lijst. Per 2008 is Richard één van de zeven Nederlandse scheidsrechters die ook internationaal actief zijn. Op dit moment heeft hij verscheidene internationale wedstrijden geleid. Tevens was Richard onderdeel van het team dat leiding heeft gegeven aan de Champions League finale (2014), Europa League finale (2013) en de Europese Supercup (2011). Ook was hij onderdeel van het Nederlandse scheidsrechtersteam dat Nederland vertegenwoordigde op het EK 2012 in Polen/Oekraïne. Zijn eerste Nederlandse klassieker floot Richard op 26 februari 2012. De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord staat die dag onder zijn leiding. Aan het begin van het seizoen 2013-2014 floot hij de Nederlandse Supercup – de wedstrijd om de Johan Cruijffschaal – tussen Ajax en AZ Alkmaar. 3 mei 2015 floot hij de KNVB Bekerfinale tussen PEC Zwolle en FC Groningen waar hij na afloop grote complimenten kreeg over zijn optreden. Richard Liesveld is fulltime scheidsrechter bij de KNVB.

Richard Liesveld boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Richard Liesveld.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Richard Liesveld, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Richard Liesveld en de eventuele overige kosten om een optreden van Richard Liesveld mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Richard Liesveld.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Richard Liesveld. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Richard Liesveld checken, een gratis optie plaatsen op Richard Liesveld en de boeking(en) van Richard Liesveld voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Richard Liesveld, BOEKINGSBUREAU Richard Liesveld, BOEKINGSBURO Richard Liesveld, ENTERTAINMENTBUREAU Richard Liesveld, ENTERTAINMENTBURO Richard Liesveld, ARTIESTENBUREAU Richard Liesveld, BOEKINGSKANTOOR Richard Liesveld, IMPRESARIAAT Richard Liesveld, MUZIEKBURO Richard Liesveld, MUZIEKBUREAU Richard Liesveld, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Richard Liesveld, ARTIESTENBOEKINGSBURO Richard Liesveld, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Richard Liesveld.

 

Offerte Richard Liesveld aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag