Eigenschappen Hans Bouscholte boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hans Bouscholte boeken?

Hans Bouscholte boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hans Bouscholte.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hans Bouscholte.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hans Bouscholte ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans Bouscholte plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Hans Bouscholte

Extra informatie Hans Bouscholte

Hans Bouscholte boeken als spreker
Voormalig zeiler en analist

Hans Bouscholte is een zeer succesvolle wedstrijdzeiler die als gepassioneerd spreker zijn publiek meeneemt op zijn soms extreme avonturen op zee. Hij neemt je mee in zijn uitgebreide ervaring met leiderschap en management. Bouscholte was onder andere schipper van het jacht ‘BrunelSunergy’ in de Volvo Ocean Race 1997-1998. Tegenwoordig is Hans analyst bij NOS Studio Sport voor de Volvo Ocean Race.
Inzetbaarheid

Hans Bouscholte is inzetbaar voor presentaties en clinics. Tijdens zijn presentaties spreekt Hans over het behalen van doelen door samen aan innovatie te werken, omgaan met tegenslagen, hoe om te gaan met de verschillende culturen en mensen, en de wil om te winnen samen met je team. Zijn ervaring, passie en motiverende kwaliteiten staan garant voor een inspirerende presentatie!
Biografie

Als kind ging Hans Bouscholte in weekenden en vakanties met zijn ouders mee naar de Kanaaleilanden en Zuid Engeland. Zijn vader was een koopvaardijschipper met een eigen schip. Zeven jaar was Hans Bouscholte toen hij met wedstrijden begon. ’In mijn eentje. Ik heb ook twee broers. Die gingen regelmatig mee. Soms ging ik met familie of andere zeilers, voor lange wedstrijden op de Noordzee. Toen hij zestien was maakte de familie Bouscholte een halve wereldreis van een jaar met een Ginvizz, een 37-voeter. ’Een tweemaster van een metertje of elf-en-een-half,’ vertelt Hans Bouscholte. ’Daarmee zijn we van Nederland via alle landen in Noord Europa de Middellandse Zee afgezakt, Afrika, beetje rondgetoerd. ‘Dat was het keerpunt. Daarna besloot ik professioneel te gaan varen en de Hogere Zeevaartschool te doen. Niet om stuurman of kapitein te worden, maar puur als theoretische ondergrond voor het wedstrijdzeilen.’ Halverwege de jaren tachtig begon Bouscholte’s ster in het professionele zeilcircuit te stijgen. In 1987 was hij met 22 jaar de jongste schipper ooit in de Admiral’s Cup, de one-tonner van Oostenrijk. Hans Bouscholte verhuisde naar Frankrijk, waar de stad Wasquehal hem vroeg als vertegenwoordiger in de Tour de France à la Voile. Hij kreeg een volledig budget om met een Jeanneau one-tonner drie jaar lang aan het evenement mee te doen. Het eerste jaar eindigde hij als 27e in de Tour de France. Een jaar later was hij nummer zes. In 1990 won Bouscholte het evenement als eerst niet-Fransman. Van 1988 tot en met 1990 was hij lid van de Nederlandse Olympische kernploeg in de Solingklasse. Met Franse sponsoring kwam Bouscholte tussen 1991 en 1995 uit in de Figaro race. En passant won hij wedstrijden in onder andere de X99 klasse. In 1996 begon Hans Bouscholte met multihull zeilen. In het Formule 18 catamaran wereldkampioenschap van 1996 bereikte hij meteen een vierde plaats. Twee jaar later werd hij Europees kampioen in de Nacra Inter 20 klasse. In 1996 startte Hans Bouscholte ook een campagne voor deelname in de Whitbread Race. Zijn campagne bracht de BrunelSunergy in de race. Bouscholte stelde de bemanning samen en was in de eerste twee etappes schipper. Na een conflict met de sponsor trok hij zich terug uit de Whitbread Race. Roy Heiner nam zijn plaats als schipper over. Sinds 2009 is Hans Bouscholte verantwoordelijk voor het Nederlands topzeilen. Als technisch directeur stuurt hij alle bondscoaches aan en is hij verantwoordelijk voor het beleid. Als columnist schrijft Hans regelmatig voor kranten, magazines en websites en presenteerde hij een zeilprogramma op SBS 6. Tegenwoordig is Hans te zien als zeilanalist bij Studio Sport.

Hans Bouscholte boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hans Bouscholte.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hans Bouscholte, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hans Bouscholte en de eventuele overige kosten om een optreden van Hans Bouscholte mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hans Bouscholte.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hans Bouscholte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hans Bouscholte checken, een gratis optie plaatsen op Hans Bouscholte en de boeking(en) van Hans Bouscholte voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hans Bouscholte, BOEKINGSBUREAU Hans Bouscholte, BOEKINGSBURO Hans Bouscholte, ENTERTAINMENTBUREAU Hans Bouscholte, ENTERTAINMENTBURO Hans Bouscholte, ARTIESTENBUREAU Hans Bouscholte, BOEKINGSKANTOOR Hans Bouscholte, IMPRESARIAAT Hans Bouscholte, MUZIEKBURO Hans Bouscholte, MUZIEKBUREAU Hans Bouscholte, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hans Bouscholte, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hans Bouscholte, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hans Bouscholte.

 

Offerte Hans Bouscholte aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag