Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Dennis de Nooijer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dennis de Nooijer boeken?

Dennis de Nooijer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennis de Nooijer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennis de Nooijer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennis de Nooijer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis de Nooijer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dennis de Nooijer

Extra informatie Dennis de Nooijer

Dennis de Nooijer boeken als spreker
Voormalig voetballer en assistent trainer

Dennis de Nooijer is samen met zijn tweelingbroer Gérard jarenlang profvoetballer geweest bij Sparta Rotterdam. Dennis is vooral bekend geworden als doelpuntenmachine van de Rotterdammers. De balvaste spits speelde in totaal 13 seizoenen op het kasteel. Het jaar 1995/1996 was met 16 goals zijn succesvolste seizoen voor Sparta. Ook is de man uit Oost-Sauburg actief geweest bij sc Heerenveen, NEC en Dordrecht.
Inzetbaarheid

Dennis de Nooijer geeft voetbalclinics op maat. Hij weet zijn intelligente manier van spelen over te brengen op jong en oud. Verder zorgt Dennis (eventueel samen met zijn broer Gérard) voor een leuke, sportieve en energieke sfeer op het voetbalveld.
Biografie

Dennis de Nooijer begint zijn profcarrière bij Sparta in 1987. In de eerste jaren bij Sparta speelt hij zichzelf in de kijker maar krijgt hij te maken met blessureleed. Nadat hij terugkeerde van blessures aan zowel zijn linker als zijn rechter knie kwam de man uit Oost-Sauburg in de belangstelling van onder andere Ajax. Dennis bleef echter liever met zijn broer bij Sparta voetballen.

In 1998 besloot hij door een minder spelend Sparta om toch te vertrekken naar sc Heerenveen. Met hoge verwachtingen werd de spits naar Friesland gehaald maar opnieuw, vanwege blessureleed werd die periode niet wat hij ervan verwacht had, wel speelde Dennis met Heerenveen in de Champions League. Hierna is de spits nog actief geweest voor NEC en opnieuw bij Sparta. In 2005 heeft hij samen met zijn broer zijn carrière beëindigd bij Dordrecht.

Tegenwoordig is Dennis eigenaar van een jeugdvoetbalschool (Jeugd Voetbal Opleiding Zeeland). Deze voetbalschool runt hij samen met Gérard en Dolf Roks (Oud trainer van Sparta). Ook werkte Dennis in de jeugdopleiding van FC Twente. Vanaf het seizoen 2016-2017 is hij assistent trainer van SC Telstar.

Dennis de Nooijer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dennis de Nooijer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennis de Nooijer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennis de Nooijer en de eventuele overige kosten om een optreden van Dennis de Nooijer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dennis de Nooijer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennis de Nooijer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dennis de Nooijer checken, een gratis optie plaatsen op Dennis de Nooijer en de boeking(en) van Dennis de Nooijer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dennis de Nooijer, BOEKINGSBUREAU Dennis de Nooijer, BOEKINGSBURO Dennis de Nooijer, ENTERTAINMENTBUREAU Dennis de Nooijer, ENTERTAINMENTBURO Dennis de Nooijer, ARTIESTENBUREAU Dennis de Nooijer, BOEKINGSKANTOOR Dennis de Nooijer, IMPRESARIAAT Dennis de Nooijer, MUZIEKBURO Dennis de Nooijer, MUZIEKBUREAU Dennis de Nooijer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dennis de Nooijer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dennis de Nooijer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dennis de Nooijer.

 

Offerte Dennis de Nooijer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag