Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Sjeng Schalken boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sjeng Schalken boeken?

Sjeng Schalken boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sjeng Schalken.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sjeng Schalken.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sjeng Schalken ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sjeng Schalken plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sjeng Schalken

Extra informatie Sjeng Schalken

Sjeng Schalken boeken als spreker
Voormalig tennisser en ondernemer

Op het heilige gras van Wimbledon wist Sjeng Schalken maar liefst drie keer op rij de kwartfinales te halen, namelijk in 2002, 2003 en 2004. Tijdens de US open behaalde hij de halve finale. Zijn hoogste positie op de wereldranglijst was nummer elf van de wereld. Hij won tijdens zijn carrière als proftennisser negen ATP-titels in het enkelspel en zes in het dubbelspel. Na zijn tenniscarrière begon hij zijn eigen kledinglijn, Sjeng Sports genaamd.
Inzetbaarheid

Tijdens tennisclinics weet Sjeng Schalken de aanwezigen enorm te enthousiasmeren en het beste in hen naar boven te halen. Sjeng Schalken inspireert over zijn succesvolle carrière als proftennisser, het presteren onder druk en door en zijn ondernemende mentaliteit met Sjeng Sports.
Biografie

Sjeng Schalken trad in 1994 toe tot het profcircuit en stond op 21 april 2003 elfde op de ATP-wereldranglijst, hetgeen zijn hoogste positie ooit was. Sjeng won negen ATP toernooien en behaalde drie keer de kwartfinale van Wimbledon en één keer de halve finale van de US-Open. In het dubbelspel won hij zes ATP-titels. Van 1996 tot 2006 maakte hij deel uit van het Nederlands Davis Cup-team. In 2001 behaalde het team onder zijn aanvoering het beste resultaat in de geschiedenis van het Nederlands Davis Cup tennis door de halve finales te bereiken. Mede door zijn instelling als harde werker en duidelijke visie over hoe hij zijn volgende tegenstander kon verslaan, bereikte Sjeng de tennistop. Die vechtersmentaliteit uit de topsport komt hem nu ten goede met zijn eigen kledinglijn Sjeng Sports. Na zijn tenniscarrière begon hij zijn eigen kledinglijn, Sjeng Sports genaamd. Vanaf 2012 is Sjeng Sports de kleding supplier van de KNLTB en sinds afgelopen jaar speelt de Daviscup en Fed-Cup in zijn kledingmerk.

Sjeng Schalken boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sjeng Schalken.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sjeng Schalken, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sjeng Schalken en de eventuele overige kosten om een optreden van Sjeng Schalken mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sjeng Schalken.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sjeng Schalken. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sjeng Schalken checken, een gratis optie plaatsen op Sjeng Schalken en de boeking(en) van Sjeng Schalken voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sjeng Schalken, BOEKINGSBUREAU Sjeng Schalken, BOEKINGSBURO Sjeng Schalken, ENTERTAINMENTBUREAU Sjeng Schalken, ENTERTAINMENTBURO Sjeng Schalken, ARTIESTENBUREAU Sjeng Schalken, BOEKINGSKANTOOR Sjeng Schalken, IMPRESARIAAT Sjeng Schalken, MUZIEKBURO Sjeng Schalken, MUZIEKBUREAU Sjeng Schalken, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sjeng Schalken, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sjeng Schalken, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sjeng Schalken.

 

Offerte Sjeng Schalken aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag