Eigenschappen Hans van Zetten boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hans van Zetten boeken?

Hans van Zetten boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hans van Zetten.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hans van Zetten.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hans van Zetten ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans van Zetten plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Hans van Zetten

Extra informatie Hans van Zetten

Hans van Zetten boeken als spreker
Commentator en verslaggever NOS Sport

Hans van Zetten is commentator en verslaggever van artistieke sporten voor NOS Sport. Eén van Hans zijn hoogtepunten waren de Olympische Spelen in Londen waar hij verslag deed van de gouden turnoefening van Epke Zonderland.
Inzetbaarheid

Hans van Zetten is beschikbaar als interviewer, presentator of gastheer van uw evenement. Zijn jarenlange ervaring, enthousiasme en professionaliteit zorgen ervoor dat Hans voor elk evenement inzetbaar is.
Biografie

Hans van Zetten is sinds oktober 1986 freelance commentator en verslaggever voor NOS Sport. In het begin wordt Hans alleen ingezet voor turnen, ritmische gymnastiek en trampolinespringen. Vanaf 1996 komen daar ook wintersporten zoals kunstrijden en ijsdansen bij. Hans is voor NOS Sport de specialist voor artistieke Olympische sporten. Zijn absulute hoogtepunt als commentator komt tijdens de Olympische Spelen van Londen in 2012 waar Epke goud wint op de rekstok. Door zijn enthousiasme en het vermogen om de moeilijkheid van de sport zo goed te omschrijven wordt Hans in één klap bekend onder de Nederlandse bevolking.

Hans van Zetten boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hans van Zetten.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hans van Zetten, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hans van Zetten en de eventuele overige kosten om een optreden van Hans van Zetten mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hans van Zetten.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hans van Zetten. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hans van Zetten checken, een gratis optie plaatsen op Hans van Zetten en de boeking(en) van Hans van Zetten voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hans van Zetten, BOEKINGSBUREAU Hans van Zetten, BOEKINGSBURO Hans van Zetten, ENTERTAINMENTBUREAU Hans van Zetten, ENTERTAINMENTBURO Hans van Zetten, ARTIESTENBUREAU Hans van Zetten, BOEKINGSKANTOOR Hans van Zetten, IMPRESARIAAT Hans van Zetten, MUZIEKBURO Hans van Zetten, MUZIEKBUREAU Hans van Zetten, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hans van Zetten, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hans van Zetten, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hans van Zetten.

 

Offerte Hans van Zetten aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag