Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Ronald Mulder boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ronald Mulder boeken?

Ronald Mulder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ronald Mulder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ronald Mulder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ronald Mulder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ronald Mulder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ronald Mulder

Extra informatie Ronald Mulder

Ronald Mulder boeken als spreker
Winnaar wereldbeker en Olympisch schaatser

Schaatser Ronald Mulder is net als zijn tweelingbroer Michel Mulder gespecialiseerd op de korte afstanden. Tijdens de Olympische Spelen in Sotsji 2014 stond hij samen met zijn broer op het podium op de 500 meter sprint. Ronald behaalde de Bronzen medaille. Daarna schreef Ronald Mulder de wereldbeker op zijn naam bij de 500 meter sprint in 2014.
Inzetbaarheid

Ronald Mulder geeft schaatsclinics op geheel eigen wijze. Ook is Ronald Mulder beschikbaar voor interviews over doorzettingsvermogen, omgaan met tegenslagen, de weg naar het succes en de wil om te winnen.
Biografie

Ronald Mulder werd al vanaf het eerste moment van zijn schaatscarrière geloot tegen zijn tweelingbroer Michel Mulder. Ze schaatsten direct ook precies hetzelfde baanrecord tijdens de supersprintwedstrijd. In 2009 werd Ronald Mulder op twee honderdste na net geen Nederlands kampioen op de 500 meter. Tijdens de Olympische Spelen in Vancouver behaalde Ronald Mulder de elfde positie. In 2011 nam hij revanche tijdens de Nederlandse Kampioenschappen en werd Ronald Mulder Nederlands kampioen op de 500 meter sprint. Tijdens de Olympische Spelen in Sotsji behaalde hij de Bronzen medaille tijdens de 500 meter sprint en stond hij samen stond met zijn broer Michel op het podium. Daarna werd Ronald Mulder winnaar wereldbeker 500 meter en weer stond hij samen met zijn tweelingbroer op het podium. Net als zijn broer Michel maakt Ronald in april 2014 de overstap naar team beslist.nl

Ronald Mulder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ronald Mulder.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ronald Mulder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ronald Mulder en de eventuele overige kosten om een optreden van Ronald Mulder mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ronald Mulder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ronald Mulder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ronald Mulder checken, een gratis optie plaatsen op Ronald Mulder en de boeking(en) van Ronald Mulder voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ronald Mulder, BOEKINGSBUREAU Ronald Mulder, BOEKINGSBURO Ronald Mulder, ENTERTAINMENTBUREAU Ronald Mulder, ENTERTAINMENTBURO Ronald Mulder, ARTIESTENBUREAU Ronald Mulder, BOEKINGSKANTOOR Ronald Mulder, IMPRESARIAAT Ronald Mulder, MUZIEKBURO Ronald Mulder, MUZIEKBUREAU Ronald Mulder, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ronald Mulder, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ronald Mulder, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ronald Mulder.

 

Offerte Ronald Mulder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag