Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Sjinkie Knegt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Sjinkie Knegt boeken?

Sjinkie Knegt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sjinkie Knegt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sjinkie Knegt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sjinkie Knegt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sjinkie Knegt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Sjinkie Knegt

Extra informatie Sjinkie Knegt

Sjinkie Knegt boeken als spreker
Shorttracker

Shorttracker Sjinkie Knegt tekende voor de eerste Nederlandse medaille ooit in zijn sport bij de Olympische Spelen waardoor hij historie heeft geschreven. Sjinkie Knegt behaalde bij de Olympische Spelen in Sotsji een bronzen medaille op de 1.000 meter.
Inzetbaarheid

Sjinkie Knegt is door zijn excentrieke persoonlijkheid een sympathieke shorttracker die vol energie een interview of shorttrackclinic kan geven. Sjinkie Knegt is beschikbaar voor interviews over omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en succesvol samenwerken.
Biografie

Sjinkie Knegt debuteerde in januari 2009 bij het Europese kampioenschap shorttrack 2009 in Turijn met zilver op de aflossing. Daarvoor was de shorttracker al enige tijd succesvol bij de junioren. Bij de Olympische Spelen in Vancouver 2010 maakte Sjinkie Knegt zijn Olympisch debuut met een elfde plaats op de 1.000 meter. Tijdens de wereldbeker wedstrijd in Shanghai behaalde Sjinkie als eerste Nederlander een Zilveren medaille op de 1.000 meter. In het herenteam waaraan Sjinkie Knegt deelnam won hij daarnaast de Gouden medaille. Eerder won het Nederlands herenteam de Europese titel bij het Europees Kampioenschap voor het eerst in de historie. Bij de Olympische Winterspelen in Sotsji behaalde hij de bronzen medaille op de 1.000 meter. Hij is daarmee de eerste Nederlander die tijdens de Olympische Spelen een shorttrack medaille heeft behaald. In januari 2015 werd Sjinkie Europees Kampioen tijdens het EK in Dordrecht en werd in maart zelfs Wereldkampioen in Moskou.

Sjinkie Knegt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sjinkie Knegt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sjinkie Knegt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sjinkie Knegt en de eventuele overige kosten om een optreden van Sjinkie Knegt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sjinkie Knegt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sjinkie Knegt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sjinkie Knegt checken, een gratis optie plaatsen op Sjinkie Knegt en de boeking(en) van Sjinkie Knegt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sjinkie Knegt, BOEKINGSBUREAU Sjinkie Knegt, BOEKINGSBURO Sjinkie Knegt, ENTERTAINMENTBUREAU Sjinkie Knegt, ENTERTAINMENTBURO Sjinkie Knegt, ARTIESTENBUREAU Sjinkie Knegt, BOEKINGSKANTOOR Sjinkie Knegt, IMPRESARIAAT Sjinkie Knegt, MUZIEKBURO Sjinkie Knegt, MUZIEKBUREAU Sjinkie Knegt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sjinkie Knegt, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sjinkie Knegt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sjinkie Knegt.

 

Offerte Sjinkie Knegt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag