Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Henk Lubberding boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Henk Lubberding boeken?

Henk Lubberding boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk Lubberding.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henk Lubberding.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henk Lubberding ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk Lubberding plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Henk Lubberding

Extra informatie Henk Lubberding

Henk Lubberding boeken als spreker
Voormalig wielrenner

Henk Lubberding werd in 1977 profwielrenner en staat vooral bekend om zijn rol als meesterknecht. Deze rol heeft hij heel zijn carrière uitgevoerd bij de ploeg van Peter Post (TI-Raleigh). Naast zijn status als meesterknecht heeft Lubberding zelf ook successen behaald. Zo is hij drie keer in de top tien van de Tour de France geëindigd. Verder is Lubberding in 1978 en 1979 Nederlands kampioen geweest. Lubberding is vooral te typeren al een renner die ‘de race kon lezen’.
Inzetbaarheid

Henk Lubberding staat bekend om zijn rol als meesterknecht en hij is er dan ook van overtuigd dat overwinningen samen worden behaald. Het is altijd een teamprestatie en hierdoor zullen zijn presentaties in het teken staan van teambuiling, samenwerken, doorzettingsvermogen en het bereiken van doelen.
Biografie

Henk Lubberding wordt in 1954 geboren in Voorst en is vanaf het begin van leven al verknocht aan wielrennen. Tijdens zijn profcarrière heeft hij altijd voor de ploeg van Peter Post TI – Raleigh gereden. Binnen deze ploeg heeft hij verschillende rollen vervult en Lubberding is vooral bekend geworden om het eind van zijn carrière waarin hij zijn rol als meesterknecht uitstekend heeft uitgevoerd. Zijn specialiteit is het begeleiden van andere naar de overwinning. Zo was hij meesterknecht van Joop Zoetemelk, Jan Raas en Gerrie Knetemann. Lubberding behaalde echter zijn individuele successen in zijn eerste jaren als prof. Zo heeft hij drie etappeoverwinningen in de Tour de France, werd hij twee keer Nederlands kampioen en heeft hij Gent-Wevelgem op zijn naam geschreven. Na zijn actieve carrière gaat hij aan de slag als wielreninstructeur en geeft hij adviezen aan bedrijven.

Henk Lubberding boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henk Lubberding.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henk Lubberding, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henk Lubberding en de eventuele overige kosten om een optreden van Henk Lubberding mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henk Lubberding.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henk Lubberding. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henk Lubberding checken, een gratis optie plaatsen op Henk Lubberding en de boeking(en) van Henk Lubberding voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henk Lubberding, BOEKINGSBUREAU Henk Lubberding, BOEKINGSBURO Henk Lubberding, ENTERTAINMENTBUREAU Henk Lubberding, ENTERTAINMENTBURO Henk Lubberding, ARTIESTENBUREAU Henk Lubberding, BOEKINGSKANTOOR Henk Lubberding, IMPRESARIAAT Henk Lubberding, MUZIEKBURO Henk Lubberding, MUZIEKBUREAU Henk Lubberding, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henk Lubberding, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henk Lubberding, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henk Lubberding.

 

Offerte Henk Lubberding aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag