Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Bas Tietema boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bas Tietema boeken?

Bas Tietema boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bas Tietema.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bas Tietema.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bas Tietema ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bas Tietema plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Bas Tietema

Extra informatie Bas Tietema

Bas Tietema boeken als spreker
Wielrenner

Bas Tietema is het nieuwe Nederlandse wielertalent. Hij rijdt op dit moment in de opleidingsploeg van BMC en heeft al een aantal mooie resultaten neergezet. Hem wordt door de kenners een gouden toekomst toegedicht.
Inzetbaarheid

Bas is beschikbaar voor het geven van fietsclinics. Tijdens de clinics vertelt hij over zijn ervaringen in de verschillende rondes en probeert hij tips & trics te geven op het gebied van wielrennen. Daarnaast is Bas inzetbaar voor het geven van presentaties op basis van interview of andere commerciële activiteiten.
Biografie

De pas 19-jarige Zwollenaar Bas Tietema is vanaf kleins af aan al verknocht aan wielrennen. Sinds het wielerseizoen 2013-2014 rijd hij voor de BMC-opleidingsploeg Bas heeft al een aantal mooie resultaten neergezet. In Parijs-Roubaix voor beloften eindigde hij als derde. Bas zijn doel is om volgend jaar te rijden bij de profs en hoopt dit te kunnen doen bij zijn huidige ploeg BMC.

Bas Tietema boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bas Tietema.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bas Tietema, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bas Tietema en de eventuele overige kosten om een optreden van Bas Tietema mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bas Tietema.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bas Tietema. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bas Tietema checken, een gratis optie plaatsen op Bas Tietema en de boeking(en) van Bas Tietema voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bas Tietema, BOEKINGSBUREAU Bas Tietema, BOEKINGSBURO Bas Tietema, ENTERTAINMENTBUREAU Bas Tietema, ENTERTAINMENTBURO Bas Tietema, ARTIESTENBUREAU Bas Tietema, BOEKINGSKANTOOR Bas Tietema, IMPRESARIAAT Bas Tietema, MUZIEKBURO Bas Tietema, MUZIEKBUREAU Bas Tietema, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bas Tietema, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bas Tietema, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bas Tietema.

 

Offerte Bas Tietema aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag