Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Dafne Schippers boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dafne Schippers boeken?

Dafne Schippers boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dafne Schippers.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dafne Schippers.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dafne Schippers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dafne Schippers plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Dafne Schippers

Extra informatie Dafne Schippers

Dafne Schippers boeken als spreker
Wereldkampioen sprint

In 2014 werd Dafne Schippers is uitgeroepen tot Europees atlete van het jaar. Eerder dat jaar werd ze Europees kampioen op de 100 en 200 meter sprint. Dafne veroverde als eerste Nederlandse ooit een medaille op een meerkamp tijdens het wereldkampioenschap atletiek. Ze won een bronzen medaille op de zevenkamp tijdens het WK in 2013. Op het WK atletiek in Beijing schreef Dafne opnieuw geschiedenis, door een gouden medaille te winnen op de 200 meter sprint en op de 100 meter sprint won zij een zilveren medaille. Dafne werd in 2015 verkozen tot Sportvrouw van het jaar in Nederland en van Europa. In 2016 stond bij Dafne alles in het teken van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Waar heel Nederland hoopte op twee medailles werd het vooral voor Dafne zelf een teleurstelling. Op de 200 meter pakte ze de zilveren medaille waar ze voor goud kwam.
Inzetbaarheid

Dafne Schippers is beschikbaar voor het geven van interviews, waarbij ze vertelt over haar spectaculaire carrière. Thema’s waarover ze spreekt zijn de weg naar succes, haar ups-and-downs, het omgaan met tegenslagen, grenzen verleggen en de wil om te winnen. Daarnaast geeft ze op enthousiaste wijze atletiekclinics. Dafne is bovendien uitermate geschikt voor acties, fotoshoots en reclamecampagnes.
Biografie

Dafne Schippers heeft een geweldige ontwikkeling doorgebracht, want al op jonge leeftijd veroverde ze al vele nationale jeugdtitels. Ze werd op haar zeventiende voor het eerst kampioene bij de senioren. Op 20-jarige leeftijd was Dafne tijdens de Olympische Spelen in Londen actief. Ze behaalde met haar estafetteteam de finale van de 4×100 meter. Samen met haar teamgenoten Kadene Vassell, Eva Lubbers en Jamile Samuel liep ze in de series naar een nieuw nationale record. In de finale eindigden ze uiteindelijk als zesde. Op de zevenkamp in Londen eindigde Dafne als elfde in het klassement. Ze behoorde op vijf van de zeven onderdelen bij de beste zes atleten. Op de 200 meter was ze zelfs de snelste. Tijdens het WK in 2013 behaalde ze op de zevenkamp een bronzen medaille waarna ze in 2014 Europees kampioene werd op de 100 meter en 200 meter. Daarna werd ze gekozen tot Europees atlete van 2014. Tijdens de FBK Games in Hengelo in mei dit jaar liep Dafne 10,94 op de 100 meter. Hierbij werd ze de eerste Nederlandse vrouw ooit, en de eerste Europese vrouw sinds 2004, onder de elf seconden op het koninginnennummer. Tijdens het WK Atletiek in Beijing won zij op de 100 meter een zilveren medaille en op de 200 meter een gouden medaille. Dafne werd in 2015 verkozen tot Sportvrouw van het jaar in Nederland en van Europa. In juni 2016 werd zij in het Olympisch Stadion van Amsterdam Europees Kampioen op de 100 meter sprint en 4 x 100 meter sprint. De Olympische Spelen werden voor Dafne niet wat ze er zelf van had verwacht. Op de 100 meter kwam ze zelfs niet op het podium en eindigden de race als 5e. Alle blikken waren vervolgens op de 200 meter gericht waar ze uiteindelijk de zilveren medaille behaalden.

Dafne Schippers boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dafne Schippers.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dafne Schippers, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dafne Schippers en de eventuele overige kosten om een optreden van Dafne Schippers mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dafne Schippers.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dafne Schippers. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dafne Schippers checken, een gratis optie plaatsen op Dafne Schippers en de boeking(en) van Dafne Schippers voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dafne Schippers, BOEKINGSBUREAU Dafne Schippers, BOEKINGSBURO Dafne Schippers, ENTERTAINMENTBUREAU Dafne Schippers, ENTERTAINMENTBURO Dafne Schippers, ARTIESTENBUREAU Dafne Schippers, BOEKINGSKANTOOR Dafne Schippers, IMPRESARIAAT Dafne Schippers, MUZIEKBURO Dafne Schippers, MUZIEKBUREAU Dafne Schippers, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dafne Schippers, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dafne Schippers, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dafne Schippers.

 

Offerte Dafne Schippers aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag