Eigenschappen Ron Zwerver boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ron Zwerver boeken?

Ron Zwerver boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ron Zwerver.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ron Zwerver.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ron Zwerver ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ron Zwerver plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ron Zwerver

Extra informatie Ron Zwerver

Ron Zwerver boeken als spreker
Olympisch Kampioen volleybal

Ron Zwerver was een van de steunpilaren van het Nederlands team dat in 1996 Olympisch Kampioen werd. In een zinderende finale werd Italië verslagen nadat Ron een smash over het net joeg. Na zijn actieve carrière gaat Ron aan de slag als (assistent-) volleybalcoach.
Inzetbaarheid

Ron Zwerver weet wat de doorslag geeft tussen winnen en verliezen: doorzettingsvermogen en commitment. Als ervaringsdeskundige vertelt hij in zijn presentaties hoe managers teams effectiever kunnen laten samenwerken, het optimale uit talent gehaald kan worden en leidinggevenden sneller beslissingen kunnen nemen. In zijn clinics benadrukt Ron het belang van teamwork, en geeft hij u tips om de techniek beter onder de knie te krijgen.
Biografie

Beste serveerder, beste aanvaller, meest waardevolle speler. Het is een selectie uit de onderscheidingen die Ron Zwerver ontving tijdens zijn topsportcarrière, van 1986 tot 1999. In die tijd behoorde het Nederlandse volleybal tot de wereldtop, met Ron Zwerver als onmiskenbare steunpilaar. Na het Olympisch Zilver in 1992 wilde het Nederlandse team op de Spelen van 1996 meer. In een zinderende finale werd Italië in vijf sets verslagen. Een van de mooiste medailles in de Nederlandse sportgeschiedenis! Met name de totstandkoming van deze prestatie is daarbij van doorslaggevend belang. Jarenlang zonderde het Nederlands team zich af om tot deze topprestatie te komen. Een resultaat van harde training, focus, motivatie en doorzettingsvermogen. Naast zijn successen met het Nederlands team werd Ron Zwerver Nederlands kampioen met Brother Martinus, driemaal Italiaans clubkampioen met Sisley Treviso en won hij zowel de Europa Cup I, II als III. Na zijn actieve loopbaan heeft Ron zich toegelegd op het bevorderen van het Nederlandse topsportklimaat en is hij zelf als volleybalcoach aan de slag gegaan. In 2009 word Ron voor het eerst landskampioen met Ortec/Nesselande. In 2013 werd hij assistent van bondscoach Gido Vermeulen bij de Nederlandse volleybalvrouwen. Een jaar later stapt hij met Vermeulen over naar de mannen waar hij tot augustus 2016 assistent is.

Ron Zwerver boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ron Zwerver.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ron Zwerver, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ron Zwerver en de eventuele overige kosten om een optreden van Ron Zwerver mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ron Zwerver.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ron Zwerver. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ron Zwerver checken, een gratis optie plaatsen op Ron Zwerver en de boeking(en) van Ron Zwerver voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ron Zwerver, BOEKINGSBUREAU Ron Zwerver, BOEKINGSBURO Ron Zwerver, ENTERTAINMENTBUREAU Ron Zwerver, ENTERTAINMENTBURO Ron Zwerver, ARTIESTENBUREAU Ron Zwerver, BOEKINGSKANTOOR Ron Zwerver, IMPRESARIAAT Ron Zwerver, MUZIEKBURO Ron Zwerver, MUZIEKBUREAU Ron Zwerver, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ron Zwerver, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ron Zwerver, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ron Zwerver.

 

Offerte Ron Zwerver aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag