Eigenschappen Giovanni Guidetti boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Giovanni Guidetti boeken?

Giovanni Guidetti boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Giovanni Guidetti.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Giovanni Guidetti.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Giovanni Guidetti ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Giovanni Guidetti plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Giovanni Guidetti

Extra informatie Giovanni Guidetti

Giovanni Guidetti boeken als spreker
Bondscoach Nederlands vrouwenvolleybal team

Topvolleybalcoach Giovanni Guidetti leidde het Nederlands damesvolleybalteam naar de finale van het EK volleybal 2015 in Nederland en België. De Italiaanse bondscoach boekte afgelopen jaar opnieuw sportieve successen, door zilver te winnen op het EK met de volleybaldames en als groepswinnaar te eindigen in de World Grand Prix. Met Vakifbank Spor Kulübü werd hij in 2016 tweede in de Champions League en behaalde hij de nationale titel in de sterke Turkse competitie.
Inzetbaarheid

In Giovanni zijn presentatie worden een aantal aspecten uitgelicht. Voorbeelden hiervan zijn motivatie, zelfvertrouwen en doelen stellen. De rode draad in Giovanni zijn verhaal is focus. Tijdens het recentelijke OKT in Ankara was zijn thema ‘staying in the box’. Deze begrippen gaan hand in hand samen met herkenbare voorbeelden uit het dagelijks leven als topsportcoach. Dit en nog meer zal Giovanni delen tijdens zijn presentatie: ‘The Art of Coaching’.
Biografie

Giovanni Guidetti is een grote naam in de volleybalwereld. Wat hem al die jaren tot een succescoach heeft gemaakt; zijn oog voor detail en mensen zo managen dat iedereen op de juiste plek komt. Ook is een goede sfeer in een team de sleutel naar succes. De Italiaan groeide op in een echte volleybalfamilie. Zijn vader schreef een toonaangevend boek over coaching. Op vijfjarige leeftijd ging hij als vanzelfsprekend zelf de zaal in, maar bleek al snel te klein te zijn om als speler succes te hebben. Guidetti legde zich daarom al op jonge leeftijd toe op het coachen. “Volleybal is mijn leven en mijn passie. Ik dank God dat ik mij iedere dag met volleybal bezig mag houden.”

De Italiaan was van 2006 t/m 2014 bondscoach van het Duitse vrouwenteam en won daarmee twee keer zilver op het EK (2011 en 2013), goud in de European League (2013) en brons op de World Grand Prix (2009). Eerder in zijn carrière was Guidetti bondscoach van Bulgarije en assistent-bondscoach van Italië.

Guidetti combineert naast zijn werk als bondscoach van het Nederlands dames volleybalteam het coachen van een clubteam. Sinds 2008 staat hij aan het roer bij de Turkse topclub Vakifbank Spor Kulübü in Istanbul, waar hij grote successen beleefde. Met Vakifbank won Guidetti meerdere landstitels, nationale bekers, de wereldbeker en twee keer de Champions League.

Giovanni Guidetti boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Giovanni Guidetti.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Giovanni Guidetti, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Giovanni Guidetti en de eventuele overige kosten om een optreden van Giovanni Guidetti mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Giovanni Guidetti.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Giovanni Guidetti. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Giovanni Guidetti checken, een gratis optie plaatsen op Giovanni Guidetti en de boeking(en) van Giovanni Guidetti voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Giovanni Guidetti, BOEKINGSBUREAU Giovanni Guidetti, BOEKINGSBURO Giovanni Guidetti, ENTERTAINMENTBUREAU Giovanni Guidetti, ENTERTAINMENTBURO Giovanni Guidetti, ARTIESTENBUREAU Giovanni Guidetti, BOEKINGSKANTOOR Giovanni Guidetti, IMPRESARIAAT Giovanni Guidetti, MUZIEKBURO Giovanni Guidetti, MUZIEKBUREAU Giovanni Guidetti, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Giovanni Guidetti, ARTIESTENBOEKINGSBURO Giovanni Guidetti, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Giovanni Guidetti.

 

Offerte Giovanni Guidetti aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag