Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Cees Rein van den Hoogenband boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Cees Rein van den Hoogenband boeken?

Cees Rein van den Hoogenband boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Cees Rein van den Hoogenband.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Cees Rein van den Hoogenband.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Cees Rein van den Hoogenband ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cees Rein van den Hoogenband plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Cees Rein van den Hoogenband

Extra informatie Cees Rein van den Hoogenband

Cees Rein van den Hoogenband boeken als spreker
Chirurg en medisch adviseur PSV

Cees-Rein van den Hoogenband weet alles over optimaal presteren. Niet alleen in de topsport, waar hij jarenlang PSV en de Olympische ploeg van Londen 2012 en Rio de Janeiro 2016 medisch leidde, maar zeker ook in het bedrijfsleven.
Inzetbaarheid

Cees-Rein is beschikbaar voor presentaties over de medische begeleiding van topsport en de medische begeleiding van de Olympische ploeg van Londen 2012 en Rio de Janeiro 2016. Cees-Rein doet verslag van de recente ervaringen in Rio, denk hierbij aan het huisvestingsprobleem, de prestaties en de security. Naast de Olympische Spelen heeft Cees-Rein jarenlange ervaring in de topsport als clubarts van PSV, teamarts van het zwemmen, NOC dokter en als vader van twee topsporters. Tevens kan Cees-Rein worden ingezet als dagvoorzitter of discussieleider bij (sport) medische bijeenkomsten.
Biografie

Cees-Rein van den Hoogenband is bij PSV verantwoordelijk voor het medische beleid. Hieronder valt onder meer de keuring van nieuw aangetrokken spelers en de begeleiding van het herstel van geblesseerde spelers. Ook zit Cees-Rein bij elke wedstrijd van PSV op de bank om de spelers van PSV medisch bij te staan. Tijdens zijn loopbaan heeft Van den Hoogenband verschillende topvoetballers medisch advies gegeven. Zo heeft hij onder andere gewerkt met Ruud van Nistelrooy toen hij een zware knieblessure had en heeft hij vele topsporters geopereerd en behandeld. Naast zijn activiteiten is Van den Hoogenband teamarts van de Nederlandse Zwemploeg bij de Olympische Zomerspelen. Verder is hij voorzitter van de door hem opgerichte Stichting Topzwemmen Zuid-Nederland, nu: Nationaal Zweminstituut Eindhoven, waardoor hij informatie kan geven over een topsportorganisatie. Van den Hoogenband is een expert op het gebied van gezondheid in de sport en het bedrijfsleven. Wat is het belang van vitale en gezonde medewerkers? Wanneer ben je als topsporter gezond? Wat zijn zijn ervaringen als clubarts in het betaalde voetbal? Allemaal vragen waar Cees-Rein van den Hoogenband in zijn lezingen antwoord op kan geven. Daarnaast heeft hij, als vader van Olympisch kampioen Pieter van den Hoogenband, veel ervaring in het wel en wee van de topsport. Op grond daarvan kan hij anekdotes en wetenswaardigheden uit de boezem van de topsport vertellen. In 2012 en 2016was Cees-Rein chefarts voor het NOC*NSF tijdens de Olympische Spelen.

Cees Rein van den Hoogenband boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Cees Rein van den Hoogenband.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Cees Rein van den Hoogenband, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Cees Rein van den Hoogenband en de eventuele overige kosten om een optreden van Cees Rein van den Hoogenband mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Cees Rein van den Hoogenband.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Cees Rein van den Hoogenband. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Cees Rein van den Hoogenband checken, een gratis optie plaatsen op Cees Rein van den Hoogenband en de boeking(en) van Cees Rein van den Hoogenband voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Cees Rein van den Hoogenband, BOEKINGSBUREAU Cees Rein van den Hoogenband, BOEKINGSBURO Cees Rein van den Hoogenband, ENTERTAINMENTBUREAU Cees Rein van den Hoogenband, ENTERTAINMENTBURO Cees Rein van den Hoogenband, ARTIESTENBUREAU Cees Rein van den Hoogenband, BOEKINGSKANTOOR Cees Rein van den Hoogenband, IMPRESARIAAT Cees Rein van den Hoogenband, MUZIEKBURO Cees Rein van den Hoogenband, MUZIEKBUREAU Cees Rein van den Hoogenband, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Cees Rein van den Hoogenband, ARTIESTENBOEKINGSBURO Cees Rein van den Hoogenband, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Cees Rein van den Hoogenband.

 

Offerte Cees Rein van den Hoogenband aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag