Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Ellen van Langen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Ellen van Langen boeken?

Ellen van Langen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ellen van Langen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ellen van Langen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ellen van Langen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ellen van Langen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ellen van Langen

Extra informatie Ellen van Langen

Ellen van Langen boeken als spreker
Olympisch Kampioene atletiek 800m

Ellen van Langen werd binnen de sportwereld op slag beroemd na haar gouden race op de 800 meter tijdens de Olympische Spelen in 1992. Wie herinnert zich niet het interview na afloop? Enthousiast vertelt Ellen over presteren onder druk en grenzen verleggen.
Inzetbaarheid

Ellen van Langen was dè 800 meter specialiste. Op het EK in 1990 werd ze vierde, maar op de Olympische Spelen in 1992 wist ze in een gouden race iedereen met een fenomenale eindsprint te verslaan. Ellen van Langen geeft met haar kenmerkende enthousiasme presentaties over presteren onder druk en grenzen verleggen. Daarnaast geeft de nog altijd fitte Ellen hardlooptrainingen en workshops voor het bedrijfsleven.
Biografie

Wie herinnert zich niet de magistraal gelopen race op de Olympische Spelen van 1992 te Barcelona op de 800 meter? Ellen van Langen werd in een nieuw nationaal record Olympisch kampioene! De eerste 400 meter ging al in een tijd van 55 seconden, de concurrentes wisten dat Ellen een goede eindsprint zou hebben en probeerden op die manier haar te breken. Dat lukte echter niet en in de laatste 100 meter ging ze haar concurrentes voorbij en veroverde de gouden medaille. De eerste en tot nu toe enige gouden medaille op een Olympische Spelen op de 800 meter. Na de Spelen van Barcelona heeft Ellen nog geprobeerd om de Spelen van Atlanta te halen, maar helaas door blessureleed mocht het niet zo zijn. Ellen kende veel blessures in haar actieve loopbaan. In een dagblad interview zei ze eens: ‘Soms zie ik mijn lichaam niet als een geheel. Dan ben ik er wel, maar mijn benen niet’. Sportarts Peter Vergouwen noemde haar eens: ‘de teerste vrouw van Nederland’. In 1998 beeindigde Van Langen haar atletiekcarrière, ze had toen genoeg van al het blessureleed. Tegenwoordig is ze werkzaam in de sportmarketing, samen met Jos Hermens staat ze heel wat atleten bij in hun sportieve carrière. Daarnaast is Ellen van Langen Event Ambassador van het EK Atletiek in 2016 in Amsterdam, bestuurslid van de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie en ambassadeur van Right to Play.

Ellen van Langen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ellen van Langen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ellen van Langen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ellen van Langen en de eventuele overige kosten om een optreden van Ellen van Langen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ellen van Langen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ellen van Langen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ellen van Langen checken, een gratis optie plaatsen op Ellen van Langen en de boeking(en) van Ellen van Langen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ellen van Langen, BOEKINGSBUREAU Ellen van Langen, BOEKINGSBURO Ellen van Langen, ENTERTAINMENTBUREAU Ellen van Langen, ENTERTAINMENTBURO Ellen van Langen, ARTIESTENBUREAU Ellen van Langen, BOEKINGSKANTOOR Ellen van Langen, IMPRESARIAAT Ellen van Langen, MUZIEKBURO Ellen van Langen, MUZIEKBUREAU Ellen van Langen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ellen van Langen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ellen van Langen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ellen van Langen.

 

Offerte Ellen van Langen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag