Foppe de Haan boeken

Eigenschappen Foppe de Haan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Foppe de Haan boeken?

Foppe de Haan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Foppe de Haan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Foppe de Haan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Foppe de Haan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Foppe de Haan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Foppe de Haan

Extra informatie Foppe de Haan

Foppe de Haan boeken als spreker

Foppe de Haan is een bekende Nederlandse voetbaltrainer die ook is te boeken als spreker voor bijeenkomsten en evenementen. Dankzij zijn grote successen in de voetbalwereld en aansprekende persoonlijkheid is hij een graag geziene gast in televisieprogramma’s. Het zijn dezelfde kenmerken die hem tot een geliefd gastspreker maken voor congressen en seminars.

Foppe de Haan wordt in 1943 geboren in Lippenhuizen en ontwikkelt al snel een grote liefde voor voetbal. De rasechte Fries werkt vanaf 1974 als trainer van diverse clubs en heeft ook de jeugdtak van profclub SC Heerenveen onder zijn hoede. In 1985 wordt hij door voorzitter Riemer van der Vele benoemd tot coach van het eerste elftal.

Foppe de Haan inhuren voor lezing of workshop

Het blijkt een gouden greep, want het duo stapelt succes op succes. Zo weet SC Heerenveen vanuit de eerste divisie te promoveren naar de eredivisie. Ook haalt de club tot twee keer toe de finale van de Nederlandse beker. In 2000 wordt zelfs een kwalificatie afgedwongen voor de Champions League; een absoluut hoogtepunt in de clubhistorie.

Na al deze successen is er niemand die twijfelt aan de capaciteiten van Foppe de Haan als hoofdtrainer. Het leidt tot een aanstelling als bondscoach van Jong Oranje, waarmee hij zowel in 2006 als in 2007 Europees Kampioen wordt. Hij wordt hierdoor nog bekender bij het grote publiek en regelmatig willen organisaties hem inhuren als spreker voor het geven van een lezing of workshop.

Spreker Foppe de Haan boeken voor seminar of congres

Ook naast het voetbal is Foppe de Haan bijzonder actief. Zo richt hij zijn stichting Het Foppe Fonds op, waarmee hij ervoor zorgt dat kinderen met een beperking toch kunnen sporten. Daarnaast wordt hij regelmatig gevraagd als gast in televisieprogramma’s, waar hij zich onderscheidt door zijn fijne persoonlijkheid en interessante anekdotes.

Tegenwoordig boeken steeds meer bedrijven hem als gastspreker, omdat hij als geen ander op de hoogte is van de kracht van teambuildingprocessen. Als spreker geeft hij dan ook inspirerende lezingen en presentaties over zaken als samenwerken, teambuilding en motivatie. Organisaties die hem inhuren, zijn verzekerd van een waardevolle workshop, congres of seminar.

Foppe de Haan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Foppe de Haan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Foppe de Haan en de eventuele overige kosten om een optreden van Foppe de Haan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Foppe de Haan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Foppe de Haan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag