Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Fred van Beek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Fred van Beek boeken?

Fred van Beek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fred van Beek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fred van Beek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fred van Beek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fred van Beek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Fred van Beek

Yoga-, massage,- adem- en ontspanningsterapeut

Als specialist in een aantal soorten massage (structureel, heil, zenuwpunt, metamorfose, polariteit, reichian, etc.), lymfedrainage, reflexologie en acupressuur, als gediplomeerd Yoga-, ademhalings- en ontspanningsdocent en als deskundige op het gebied van reform- en healthfood en fythotherapie was Fred van Beek (1930) tussen 1971 en 1992 verbonden aan het Nationaal Ballet.

Al voor en ook tijdens die periode stichtte en leidde hij het ‘Reformhuis van de Bond voor Natuurgeneeswijze’, het ‘Genootschap voor Reflexologie’ en het ‘Genootschap ter Bevordering Onderzoek Oosterse en Westerse Massagetechnieken’, en maakte hij voor de NOS radio het dagelijkse programma ‘Even op adem komen met Fred van Beek” Sedert 1965 leidt hij in zijn groepspraktijk Yoga- en ontspanningsdocenten op.

In 1984 bracht Fred van Beek in samenwerking met het weekblad Privé een serie van 11 geluidscassettes met Yoga-, ademhalings- en ontspanningsoefeningen op de marlet, waarvan in Nederland 60.000 exemplaren zijn verkocht. In 1992 verscheen zijn boek ‘Even op adem komen”, dat inmiddels aan de 5e druk toe is (15.000 exemplaren). In 1994 startte hij workshops voor bedrijven als KPMG, Philips. PTT, KLM, 3M, Volkswagen, Rabobank, Beaphar, Unigro, Arthur Andersen Co, SC, Liebau Bisness Insurance, Intramed, non-profit instellingen, etc. In 1996 maakte hij met Chris Hinze de CD ‘Adempauze’.

Naast zijn opleidingspraktijk voor docenten en de workshops voor bedrijven geeft Fred van Beek cursussen in meditatie, ademhalingstechniek en massage. In de loop van zijn langdurige carrière verscheen hij veelvuldig op de Nederlandse TV en gaf hij interviews aan alle belangrijke Nederlandse dag- en weekbladen.

Fred van Beek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Fred van Beek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fred van Beek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fred van Beek en de eventuele overige kosten om een optreden van Fred van Beek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fred van Beek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fred van Beek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fred van Beek checken, een gratis optie plaatsen op Fred van Beek en de boeking(en) van Fred van Beek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Fred van Beek, BOEKINGSBUREAU Fred van Beek, BOEKINGSBURO Fred van Beek, ENTERTAINMENTBUREAU Fred van Beek, ENTERTAINMENTBURO Fred van Beek, ARTIESTENBUREAU Fred van Beek, BOEKINGSKANTOOR Fred van Beek, IMPRESARIAAT Fred van Beek, MUZIEKBURO Fred van Beek, MUZIEKBUREAU Fred van Beek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Fred van Beek, ARTIESTENBOEKINGSBURO Fred van Beek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Fred van Beek.

 

Offerte Fred van Beek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag