Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Yuri van Geest boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Yuri van Geest boeken?

drs. Yuri van Geest boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Yuri van Geest.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Yuri van Geest.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Yuri van Geest ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Yuri van Geest plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Yuri van Geest

Auteur bestseller Exponentiele Organisaties | Ambassadeur Singularity University
Yuri van Geest is een gepassioneerde professional, ondernemer en spreker op het gebied van visieontwikkeling, innovatie, mobiel internet en ‘Singularity’. Singularity is een verzamelterm van de belangrijkste opkomende exponentiële technologieën zoals biotech (DNA profiling, stamcellen, synthetische biologie, biomimicry), 3D printers, nanotech, neurotech (optogenetics, fMRI, EEG), artificial intelligence (Watson, bots, algoritmic organizations), robots, brain computer interfaces, augmented reality, internet of things en nieuwe energiebronnen. Met name de convergentie van deze technologieën leidt tot fundamentele veranderingen in de wereld, bedrijven en mensen zelf. Hierbij kunt u denken aan concrete toepassingen als:- Mobiele DNA tests waarbij mensen zelf via hun smartphone hun mentale en fysieke gezondheid real-time kunnen meten, bijhouden en diagnosticeren;

– De opkomst van zonne-energie;

– Smart Cities en Internet of Things waarbij auto’s, huizen, speelgoed, mensen, bruggen, gebouwen e.d. allemaal open, dynamisch, interactief worden met een IP adres en met internet verbonden zijn waardoor alle processen efficienter en effectiever worden;

– De opkomst van kunstmatige intelligentie: robots die veel werkzaamheden zullen veranderen of overnemen;

– Het aansturen van objecten in de echte of virtuele werkelijkheid door middel van hersengolven/activiteit;

– Gepersonaliseerde gezondheidszorg via DNA-profielen;

– Het uitprinten van hersenactiviteit zoals beelden uit dromen en het delen ervan;

– Het 3D uitprinten van fysieke goederen en het 3D uitprinten van biologische organismen ten behoeve van vaccinaties, medicijnen, energie en landbouw. Yuri is lid van de Raad van Advies van TEDx Maastricht – ook wel TEDx Health genoemd – vanwege zijn passie voor de gezondheidszorg. Hij heeft daarnaast een eigen bureau gericht op innovatieve evenementen, advies en conceptontwikkeling met klanten als Vodafone Group, Philips Global, Samsung, Nokia, MIT en Google. Hij is medeoprichter en programmamanager van Vodafone Mobile Clicks, de grootste mobiel internet start-up competitie in de wereld. Hij is alumnus, en inmiddels Nederlands Ambassadeur, van de gerespecteerde en exclusieve Singularity University van NASA en Google in Silicon Valley, opgericht door Ray Kurzweil en Larry Page. Hij is medeoprichter van succesvolle evenementen als Mobile Monday Amsterdam (sinds 2007) en TEDx Amsterdam (sinds 2009). Voorts is hij lid en boegbeeld van het Topteam Creatieve Industrie binnen het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie en is hij sinds 2010 betrokken bij het opzetten van THNK, een educatief instituut voor creatief leiderschap waarin hij de inhoud inzake Emerging Technologies voor zijn rekening neemt. Yuri is momenteel druk bezig met ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg als sector. Nationaal en internationaal. Niet alleen via TEDx Health maar ook bij verschillende klanten als Philips, UVIT, MIT en Harvard. Mobiele strategie, mobiele business development en mobiele applicaties voor iPhone en Android. Hierbij worden soms zelfs DNA tests en profielen geïntegreerd. Voorts is hij mede oprichter van de eerste Quantified Self Europe conferentie in Amsterdam. Dit event gaat over alle sensoren die mensen zelf kunnen gebruiken om hun lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid te monitoren en te verbeteren. Al dan niet met een smartphone, dit als vorm van preventieve zorg. Concreet betekent dit onder meer het monitoren van suiker, eten, beweging, cholesterol, hartslag, bloeddruk, hersengolven etc.Klik hier voor de uitzending ‘Overvloed’ in Tegenlicht (april 2013). 

drs. Yuri van Geest boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Yuri van Geest.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Yuri van Geest, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Yuri van Geest en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Yuri van Geest mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Yuri van Geest.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Yuri van Geest. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Yuri van Geest checken, een gratis optie plaatsen op drs. Yuri van Geest en de boeking(en) van drs. Yuri van Geest voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Yuri van Geest, BOEKINGSBUREAU drs. Yuri van Geest, BOEKINGSBURO drs. Yuri van Geest, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Yuri van Geest, ENTERTAINMENTBURO drs. Yuri van Geest, ARTIESTENBUREAU drs. Yuri van Geest, BOEKINGSKANTOOR drs. Yuri van Geest, IMPRESARIAAT drs. Yuri van Geest, MUZIEKBURO drs. Yuri van Geest, MUZIEKBUREAU drs. Yuri van Geest, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Yuri van Geest, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Yuri van Geest, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Yuri van Geest.

 

Offerte drs. Yuri van Geest aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag