Placeholder

Eigenschappen Michiel Muller boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Michiel Muller boeken?

Michiel Muller boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Michiel Muller.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Michiel Muller.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Michiel Muller ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Michiel Muller plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Michiel Muller

Een specialist in ondernemerschap, innovatie, daadkracht en het openbreken van markten
Als ondernemer wil je weten welke strategieën werken en welke niet. Die kennis haal je niet uit theoretische managementboeken; die hoor je het liefst van een echte ondernemer die het allemaal ervaren heeft. Michiel Muller studeerde economie in Rotterdam en na een carrière bij ExxonMobil bouwde hij samen met oprichter Marc Schröder bezineketen Tango uit tot een internationaal succes. Na de verkoop van Tango richtte hij met Marc Schröder Route Mobiel, Bieden en Wonen en Vault79 op. In 2015 was hij co-founder van online supermarket Picnic. Muller is ook als investeerder/adviseur actief voor o.a. IMAgency.com, VONQ, Qandidate.com, LaDress en Apostle. Een van zijn investeringen werd bekroond met de award ‘Beste start-up 2011’. Zijn boek ‘Ervaringen van een serial entrepreneur’ verscheen in 7e druk en werd door het publiek gekozen als beste ondernemersboek 2010/2011. Hij is board member van het Erasmus Centre for Entrepreneurship en het Amsterdam Center of Entrepreneurship. Muller is daarnaast o.a. commissaris bij de FD Mediagroep, voorzitter van het Erasmus Trustfonds en lid van het investment Committee van Innovation Quarter, de ontwikkelingsmaatschappij van Zuid-Holland.In september 2015 verscheen zijn tweede boek “Ondernemen is een ABC’tje” dat binnen twee weken in herdruk ging.

Michiel Muller boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Michiel Muller.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Michiel Muller, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Michiel Muller en de eventuele overige kosten om een optreden van Michiel Muller mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Michiel Muller.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Michiel Muller. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Michiel Muller checken, een gratis optie plaatsen op Michiel Muller en de boeking(en) van Michiel Muller voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Michiel Muller, BOEKINGSBUREAU Michiel Muller, BOEKINGSBURO Michiel Muller, ENTERTAINMENTBUREAU Michiel Muller, ENTERTAINMENTBURO Michiel Muller, ARTIESTENBUREAU Michiel Muller, BOEKINGSKANTOOR Michiel Muller, IMPRESARIAAT Michiel Muller, MUZIEKBURO Michiel Muller, MUZIEKBUREAU Michiel Muller, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Michiel Muller, ARTIESTENBOEKINGSBURO Michiel Muller, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Michiel Muller.

 

Offerte Michiel Muller aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag