Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dominique van Vliet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dominique van Vliet boeken?

Dominique van Vliet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dominique van Vliet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dominique van Vliet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dominique van Vliet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dominique van Vliet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dominique van Vliet

Trainingsactrice voor het bedrijfsleven

Dominique is actrice en onder andere bekend uit Onderweg naar Morgen. Ook speelde zij in succesvolle musicalproducties als Mamma Mia en Boeing Boeing.  Dominique is maatschappelijk betrokken, wat ondermeer blijkt uit haar rol in Ontboezemingen over borstkanker en haar jarenlange vrijwilligerswerk voor het Emma Kinderziekenhuis. Momenteel is zij ook werkzaam als uitvaartbegeleider.  Dominique werkt daarnaast als trainingsactrice in het bedrijfsleven.

Meestal wordt Dominique gevraagd voor een interactieve communicatieshow in combinatie met Josje Kuenen.

Dominique van Vliet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dominique van Vliet.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dominique van Vliet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dominique van Vliet en de eventuele overige kosten om een optreden van Dominique van Vliet mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dominique van Vliet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dominique van Vliet. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dominique van Vliet checken, een gratis optie plaatsen op Dominique van Vliet en de boeking(en) van Dominique van Vliet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dominique van Vliet, BOEKINGSBUREAU Dominique van Vliet, BOEKINGSBURO Dominique van Vliet, ENTERTAINMENTBUREAU Dominique van Vliet, ENTERTAINMENTBURO Dominique van Vliet, ARTIESTENBUREAU Dominique van Vliet, BOEKINGSKANTOOR Dominique van Vliet, IMPRESARIAAT Dominique van Vliet, MUZIEKBURO Dominique van Vliet, MUZIEKBUREAU Dominique van Vliet, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dominique van Vliet, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dominique van Vliet, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dominique van Vliet.

 

Offerte Dominique van Vliet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag