Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Barend Raaff boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Barend Raaff boeken?

Barend Raaff boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Barend Raaff.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Barend Raaff.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Barend Raaff ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Barend Raaff plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Barend Raaff

CEO Harver
We leven in een exponentiële tijd; nooit veranderde de wereld zo snel. Consumenten worden mondiger, de technologische innovaties van gisteren zijn morgen achterhaald en binnen enkele jaren kan een nieuwe speler een markt domineren. Hoe kan je als organisatie meebewegen? Hoe zorg je ervoor dat er ruimte komt voor innovatie binnen een groot bedrijf? De sleutel tot duurzaam bestaansrecht voor iedere organisatie ligt op de werkvloer; bij de medewerkers. De huidige tijd vergt medewerkers die zelfsturend worden, die de oren en ogen van een organisatie vormen en als intrapreneurs helpen om de organisatie van morgen te scheppen.Vanuit zijn passie om met behulp van innovatie vastgeroeste werelden te veranderen heeft Barend Raaff meerdere ondernemingen in Nederland en Azië opgezet. Hij is momenteel oprichter en CEO van Harver, ontwikkelaar van innovatieve tools waarmee organisaties en medewerkers het maximale uit elkaar kunnen halen. In lezingen en workshops helpt hij om de impact van innovatie te begrijpen. Inspirerende praktijkvoorbeelden, praktische tips en handvatten zorgen ervoor dat het publiek op een nieuwe manier naar de eigen organisatie en zichzelf kijkt. Toehoorders worden niet overweldigd met een stortvloed aan vaktermen, maar gaan naar huis met nieuwe inzichten die ze morgen kunnen inzetten.

Barend Raaff boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Barend Raaff.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Barend Raaff, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Barend Raaff en de eventuele overige kosten om een optreden van Barend Raaff mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Barend Raaff.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Barend Raaff. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Barend Raaff checken, een gratis optie plaatsen op Barend Raaff en de boeking(en) van Barend Raaff voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Barend Raaff, BOEKINGSBUREAU Barend Raaff, BOEKINGSBURO Barend Raaff, ENTERTAINMENTBUREAU Barend Raaff, ENTERTAINMENTBURO Barend Raaff, ARTIESTENBUREAU Barend Raaff, BOEKINGSKANTOOR Barend Raaff, IMPRESARIAAT Barend Raaff, MUZIEKBURO Barend Raaff, MUZIEKBUREAU Barend Raaff, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Barend Raaff, ARTIESTENBOEKINGSBURO Barend Raaff, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Barend Raaff.

 

Offerte Barend Raaff aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag