Eigenschappen Rutger Slump MSc boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rutger Slump MSc boeken?

Rutger Slump MSc boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rutger Slump MSc.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rutger Slump MSc.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rutger Slump MSc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rutger Slump MSc plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rutger Slump MSc

Motiveren zit Rudolph in zijn DNA: natuurlijk, ongedwongen en verrassend gebruikt hij metaforen uit zijn wereld en vertaalt die naar zakelijke motivatietrainingen die hij regelmatig geeft in het land. Hij doet dit voor banken, verzekeraars, en allerlei bedrijven die op een gezonde manier willen nadenken over het leven, het werk en het belang van hun werknemers.Als inspirerende motivational speaker geeft Rudolph aan de hand van voorbeelden uit het heden en het verleden een inzage in zijn carriere. Hij geeft weergaloos weer dat succes begint bij jezelf. Deze presentatie is een ware inspiratie “douche” die al jaren zeer succesvol is!

Rutger Slump MSc boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rutger Slump MSc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rutger Slump MSc, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rutger Slump MSc en de eventuele overige kosten om een optreden van Rutger Slump MSc mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rutger Slump MSc.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rutger Slump MSc. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rutger Slump MSc checken, een gratis optie plaatsen op Rutger Slump MSc en de boeking(en) van Rutger Slump MSc voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rutger Slump MSc, BOEKINGSBUREAU Rutger Slump MSc, BOEKINGSBURO Rutger Slump MSc, ENTERTAINMENTBUREAU Rutger Slump MSc, ENTERTAINMENTBURO Rutger Slump MSc, ARTIESTENBUREAU Rutger Slump MSc, BOEKINGSKANTOOR Rutger Slump MSc, IMPRESARIAAT Rutger Slump MSc, MUZIEKBURO Rutger Slump MSc, MUZIEKBUREAU Rutger Slump MSc, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rutger Slump MSc, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rutger Slump MSc, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rutger Slump MSc.

 

Offerte Rutger Slump MSc aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag