Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Erik Jan Harmens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erik Jan Harmens boeken?

Erik Jan Harmens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik Jan Harmens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik Jan Harmens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik Jan Harmens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik Jan Harmens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Erik Jan Harmens

Dichter & specialist in financiële en corporate communicatie

Erik Jan Harmens leidt op zijn zachtst gezegd een dubbelleven. Overdag is hij een van de directeuren van het toonaangevende Citigate First Financial, een adviesbureau dat is gespecialiseerd in financiële en corporate communicatie. Hij geeft leiding aan een team dat kwantitatieve en kwalitatieve media-analyses uitvoert voor zestig bedrijven in binnen- en buitenland. Maar naast dat werk heeft hij zich ontpopt tot een van de spraakmakendste dichters van Nederland.

In 2002 werd hij de eerste Nederlandse kampioen Poetry Slam en een jaar later lag zijn debuut In menigten in de winkel, dat in no time een cultstatus verwierf. In de jaren daarna volgden Underperformer en Gospels en psalmen en verscheen zijn eerste roman: Kleine doorschijnende man. Hij stelde een bloemlezing samen met werk van de nieuwe Nederlandse dichters, Ik ben een bijl, en recenseerde poëzie voor Trouw, Het Parool en De Groene Amsterdammer.

Dat Harmens een menigte mensen moeiteloos aankan, is een understatement. Hij trad honderden keren op en deed de meest uieenlopende locaties aan, van achterzaaltjes in jeugdhonken tot schouwburgen en theaterzalen. Als dagvoorzitter, interviewer en corporate poet – schrijver van ‘bedrijfsgedichten’ in opdracht – combineert hij op unieke wijze zijn werk in de financiële sector met zijn dichterschap. Harmens is een man met een brede kennis van zowel de wereld van de economie als die van de poëzie. Met een aanstekelijk enthousiasme laat hij zien dat beide werelden zich prima met elkaar laten verenigen.

 

Erik Jan Harmens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erik Jan Harmens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erik Jan Harmens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erik Jan Harmens en de eventuele overige kosten om een optreden van Erik Jan Harmens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik Jan Harmens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik Jan Harmens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erik Jan Harmens checken, een gratis optie plaatsen op Erik Jan Harmens en de boeking(en) van Erik Jan Harmens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erik Jan Harmens, BOEKINGSBUREAU Erik Jan Harmens, BOEKINGSBURO Erik Jan Harmens, ENTERTAINMENTBUREAU Erik Jan Harmens, ENTERTAINMENTBURO Erik Jan Harmens, ARTIESTENBUREAU Erik Jan Harmens, BOEKINGSKANTOOR Erik Jan Harmens, IMPRESARIAAT Erik Jan Harmens, MUZIEKBURO Erik Jan Harmens, MUZIEKBUREAU Erik Jan Harmens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erik Jan Harmens, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erik Jan Harmens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erik Jan Harmens.

 

Offerte Erik Jan Harmens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag