Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. André Nusselder boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. André Nusselder boeken?

dr. André Nusselder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. André Nusselder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. André Nusselder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. André Nusselder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. André Nusselder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. André Nusselder

Filosofie van mens en media

Wat betekent het om mens te zijn in een wereld die snel verandert en waarvan media het beeld bepalen? Sommigen zien vooral de vrijheden van mensen toenemen. Anderen leggen de nadruk op de afname van traditionele zekerheden en sociale verbanden. Weer anderen geloven dat beeld en werkelijkheid nauwelijks meer zijn te onderscheiden. Indringende vragen over onszelf en onze cultuur zijn er dus nog volop, en de filosofie is daarmee springlevend. Wat onze tijd misschien wel meer dan ooit nodig heeft, is inzicht in de huidige veranderingsprocessen, de gevolgen ervan voor ons leven en werken, en een oriëntatie op de toekomst.

Ook in een tijd van informatisering en digitalisering zijn er altijd nog de grote vragen die ons blijven achtervolgen. Mensen blijven vorm geven aan het ‘religieus verlangen’ dat de realiteit ziet in het licht van een hogere werkelijkheid. Zo heeft iedereen wel het intuïtieve besef dat we niet te reduceren zijn tot het object dat er in het technowetenschappelijk plaatje van de mens wordt gemaakt. Wij zijn ons brein? Kan best zijn, maar ook nog wel meer dan dat. De spanning met iets ontastbaars is iets dat de mens tot in zijn wezen bepaalt.

André Nusselder heeft zijn leven gewijd aan het bestuderen van deze menselijke conditie. Hij richtte zich op het onbewuste, de taal, de menselijke geest en het genietende lichaam: het scala aan invloeden dat het menselijk verlangen vormt. Omdat dit verlangen niet losstaat van de wereld waarin de mens leeft, bestudeerde hij ook uitvoerig de hedendaagse informatiesamenleving en cultuur.

De resultaten van zijn werk over verlangen en identiteit in de hedendaagse mediamaatschappij publiceerde hij bij internationaal gereputeerde uitgevers als MIT Press (de uitgeverij van het meest prestigieuze technologie-instituut van de VS, het Massachussetts Institute of Technology) en Routledge. Hierop volgden uitnodigingen voor talrijke andere projecten, waaronder deelname aan het Oxford Handbook of Virtuality en bijdragen aan Cambridge Review of International Affairs. Daarmee vestigt hij zijn naam als internationaal erkend denker over de virtualisering van het menselijk bestaan.

Naast auteur is André Nusselder een bevlogen docent. Hij doceerde filosofie en mediatheorie op o.m. de Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit Utrecht en Universiteit van Amsterdam; levensbeschouwing en filosofie op middelbare scholen; kunst- en cultuurtheorie op verschillende academies (Rietveld, Jan van Eijck). Daarnaast spreekt hij regelmatig voor professionals uit het informatiebeheer, en is hij actief in initiatieven om nieuwe vormen van onderwijs en onderzoek op te zetten die recht doen aan de fundamentele veranderingen die onze samenleving kenmerken. Hij is programmadirecteur van de nieuwe PhD-opleiding voor professionals aan de Academie voor Informatie Management te Amsterdam.

Traditionele vormen van leven en werken worden opnieuw uitgevonden en moeten opnieuw worden doordacht. Dat vergt moed, scherpte en creativiteit. André Nusselder brengt deze zaken in en helpt zo iedereen die worstelt met veranderingsprocessen om vooruit te komen. Zoals de rapper Ice-T het zegt: ‘We have no option but to move forward.’

 

dr. André Nusselder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. André Nusselder.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. André Nusselder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. André Nusselder en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. André Nusselder mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. André Nusselder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. André Nusselder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. André Nusselder checken, een gratis optie plaatsen op dr. André Nusselder en de boeking(en) van dr. André Nusselder voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. André Nusselder, BOEKINGSBUREAU dr. André Nusselder, BOEKINGSBURO dr. André Nusselder, ENTERTAINMENTBUREAU dr. André Nusselder, ENTERTAINMENTBURO dr. André Nusselder, ARTIESTENBUREAU dr. André Nusselder, BOEKINGSKANTOOR dr. André Nusselder, IMPRESARIAAT dr. André Nusselder, MUZIEKBURO dr. André Nusselder, MUZIEKBUREAU dr. André Nusselder, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. André Nusselder, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. André Nusselder, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. André Nusselder.

 

Offerte dr. André Nusselder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag