Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Leo Blokhuis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Leo Blokhuis boeken?

Leo Blokhuis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Leo Blokhuis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Leo Blokhuis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Leo Blokhuis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Leo Blokhuis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Leo Blokhuis

Expert op het gebied van popmuziek

Leo Blokhuis is bekend als popkenner uit de tv-programma’s ‘Top 2000 a Gogo’ en het veelgeprezen programma ‘De Wereld Draait Door’. Tevens is hij maker van het radioprogramma ‘For the Record’ wat hij samen met Mart Smeets presenteert. In de jaren negentig was hij naast Jan Douwe Kroeske tien jaar lang maker van de ‘2 Meter Sessies’ op zowel radio als televisie.

Blokhuis schreef de muzikale bestseller ‘Grijsgedraaid’ (30.000 verkochte exemplaren) en publiceerde samen met Matthijs van Nieuwkerk in 2006 het ‘Klein Cultureel Woordenboek van de Popmuziek’. In 2007 volgde het ‘Plaatjesboek’ waarin hij de lezer meeneemt op een reis door de geschiedenis van de popmuziek aan de hand van zestien klassieke liedjes. Hierna volgden in 2009 ‘City to City’, in 2010 ‘The Sound of The Westcoast’ en onlangs verscheen zijn nieuwste boek ‘The Sound of The South’. In 2011 ontving hij Het Lintje van de Boekverkoper en de Gouden Tulp voor het beste informatieve boek 2010.

Samen met zangeres/actrice Ricky Koole stond hij in het theaterprogramma ‘Harmonium’; een zoektocht in liedjes en verhalen naar de mooiste muziek. Vanwege het overweldigende succes van het eerste programma stonden zij in 2009 en 2010 opnieuw met elkaar in het theater met het eveneens succesvolle programma ‘Laagland’. Vanaf januari 2012 staat Leo in het theater met de voorstelling ‘THE BAND Music from Big Pink to the last Waltz’; een avondvullende voorstelling vol muziek en vertellingen waarop in april en mei 2013 een reprise volgt. Tevens zal Leo in januari 2013 opnieuw met Ricky Koole in het theater staan met de nieuwe voorstelling ‘Buitenstaanders’.

Leo Blokhuis treedt zo nu en dan in het land op waarbij hij vol passie vertelt over muziek.

Leo Blokhuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Leo Blokhuis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Leo Blokhuis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Leo Blokhuis en de eventuele overige kosten om een optreden van Leo Blokhuis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Leo Blokhuis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Leo Blokhuis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Leo Blokhuis checken, een gratis optie plaatsen op Leo Blokhuis en de boeking(en) van Leo Blokhuis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Leo Blokhuis, BOEKINGSBUREAU Leo Blokhuis, BOEKINGSBURO Leo Blokhuis, ENTERTAINMENTBUREAU Leo Blokhuis, ENTERTAINMENTBURO Leo Blokhuis, ARTIESTENBUREAU Leo Blokhuis, BOEKINGSKANTOOR Leo Blokhuis, IMPRESARIAAT Leo Blokhuis, MUZIEKBURO Leo Blokhuis, MUZIEKBUREAU Leo Blokhuis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Leo Blokhuis, ARTIESTENBOEKINGSBURO Leo Blokhuis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Leo Blokhuis.

Offerte Leo Blokhuis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag