Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Eduard de Wilde boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eduard de Wilde boeken?

Eduard de Wilde boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eduard de Wilde.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eduard de Wilde.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eduard de Wilde ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eduard de Wilde plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eduard de Wilde

Specialist digitale marketing transformatie
Eduard de Wilde is digitaal strateeg en specialist op het gebied van digitale transformatie en ecommerce strategie. We leven op dit moment in een perfect digital storm. Alle grote digitale trends zijn volwassen en versterken elkaar met verwoestend effect in een groot aantal branches. Ondanks wat veel gurus beweren hebben bestaande bedrijven uitstekende papieren om te overleven. Een digitale marketing transformatie is echter wel noodzakelijk om het spel volgens de nieuwe spelregels mee te spelen.Eduard is sinds april 2014 director van VODW Digital. Naast zijn advieswerk heeft hij zelf ook een aantal internetbedrijven opgezet. Voorbeeld hiervan Helfi.nl, een webshop met producten en diensten voor de verbetering van je mentale en fysieke prestaties.Verder heeft hij een aantal opleidingen ontwikkeld, waaronder de multichannel masterclass voor de Universiteit van Nyenrode. Samen met een collega heeft hij in 2001 het boek: Down to Earth, E-commerce Strategieen na de hype geschreven.Eduard heeft bedrijfseconomie op de Erasmus Universiteit gestudeerd en is daarna begonnen bij VODW Marketing waar hij in 2000 partner werd. Vanaf 1990 tot en met 1992 heeft hij als interim manager diverse marketingfuncties vervuld binnen Spaarbeleg. Hij heeft zich vanaf 1994 gespecialiseerd in de ontwikkeling van internet strategieën voor grote ondernemingen zoals AEGON, Randstad, Philips, SNS Reaal, Albert Heijn en Eneco. Behalve de ontwikkeling van de visie op internet, heeft hij in de meeste gevallen ook de blauwdruk ontwikkeld voor de internet propositie van deze bedrijven. Hij was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de eerste transactie site van Transavia. Hij was van 2010 tot en met 2013 managing partner bij Jungle Minds.Hij spreekt regelmatig over digitale trends, ecommerce strategie, kanaalconficten en branded utilities en wordt regelmatig gevraagd als dagvoorzitter voor congressen over deze onderwerpen.

Eduard de Wilde boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eduard de Wilde.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eduard de Wilde, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eduard de Wilde en de eventuele overige kosten om een optreden van Eduard de Wilde mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eduard de Wilde.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eduard de Wilde. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eduard de Wilde checken, een gratis optie plaatsen op Eduard de Wilde en de boeking(en) van Eduard de Wilde voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eduard de Wilde, BOEKINGSBUREAU Eduard de Wilde, BOEKINGSBURO Eduard de Wilde, ENTERTAINMENTBUREAU Eduard de Wilde, ENTERTAINMENTBURO Eduard de Wilde, ARTIESTENBUREAU Eduard de Wilde, BOEKINGSKANTOOR Eduard de Wilde, IMPRESARIAAT Eduard de Wilde, MUZIEKBURO Eduard de Wilde, MUZIEKBUREAU Eduard de Wilde, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eduard de Wilde, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eduard de Wilde, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eduard de Wilde.

 

Offerte Eduard de Wilde aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag