Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Susanne Piët boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Susanne Piët boeken?

dr. Susanne Piët boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Susanne Piët.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Susanne Piët.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Susanne Piët ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Susanne Piët plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Susanne Piët

Trendpsycholoog, emotiespecialist, communicatiestrateeg en publicist

In de emotiemarkt moet je vaak heel populair doen of heel veel voor de televisie werken om in publieke belangstelling te mogen verkeren. Dr. Susanne Piët heeft haar deel van aandacht gekregen zonder dat, maar wel met iets. Ze volgt haar eigen weg, met haar eigen stijl en haar eigen onderwerpen. Ze houdt van mooi, deining, amusement, glamour op zijn tijd, kunst en cultuur altijd, maar ze heeft ook veel aandacht voor dieper of hoger. Ze doet alles met toewijding en ze is zeker niet saai. Steeds weer weet ze te treffen waar het om gaat. Met grote regelmaat wordt ze dan ook geïnterviewd voor diverse media. En zo is ze dan toch bekend, als een goed merk.

Susanne Piët is psycholoog en publiciste, gespecialiseerd in commu-nicatie en emoties. Zij doceert, zij coacht, zij adviseert, zij treedt op als spreekster en zij schrijft. Zij opereert als directeur van haar eigen adviesbureau.

Haar achtergrond is gevarieerd: Veel mensen kennen haar nog van haar opmerkelijke interviews, columns, programma’s en artikelen. Ze was voorheen werkzaam in de journalistiek, pers, radio en televisie. Zij studeerde Nederlands en psychologie, met name sociale psychologie en massacommunicatie.

Susanne Piët doceerde gedurende tien jaar aan de Universiteit van Amsterdam en de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij promoveerde in functieleer op het emotie- en motivatieonderwerp: ‘Het loon van de angst’. Het ging over de vraag waarom mensen grenzen verleggen. Zij raakte sindsdien in de ban van emotieonderwerpen die een relatie hebben met emoties, zoals crisiscommunicatie, draagvlakverkenning, reclame, imagebuilding, trendvoorspelling, loopbaanbegeleiding, cultuurverandering, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling, het krijgen van een kick.

Ze is sociaal bewogen, actief in de culturele wereld, betrokken bij het goede doel en geridderd in de orde van Oranje Nassau.

Susanne Piët wordt tegenwoordig in binnen- en buitenland erkend als trendpsycholoog, (NRC-Handelsblad in NL, De Morgen in Vlaanderen). Zij schreef een tiental boeken, waarvan een aantal over communicatie gaat. Haar laatste boek ‘het Groot Communicatie Denkboek’ (2005) werd in een recensie in de Volkskrant geprezen als leuker dan je misschien zou denken en geschreven met een ‘gouden pen’.

Maar zij schrijft dus ook over emoties en trends in de markt. Haar voorlaatste boeken heten ‘De Emotiemarkt, toekomst voor de beleveniseconomie’ (uitgegeven door Pearson Amsterdam, onder-scheiden als managementboek van het jaar 2004) en ‘Emotie-management’. ‘De Emocode’ is haar volgende verrassing.

Susanne Piët is gepokt en gemazeld in omgeving van groepen en publiek en ze vindt het ook leuk om als voorzitter te mogen optreden. Haar lezingen zijn vanwege diepe inhoud, herkenbare eigentijdse voorbeelden en speciale humor zeer in trek bij nationale en internationale relaties en publieken.

dr. Susanne Piët boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Susanne Piët.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Susanne Piët, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Susanne Piët en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Susanne Piët mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Susanne Piët.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Susanne Piët. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Susanne Piët checken, een gratis optie plaatsen op dr. Susanne Piët en de boeking(en) van dr. Susanne Piët voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Susanne Piët, BOEKINGSBUREAU dr. Susanne Piët, BOEKINGSBURO dr. Susanne Piët, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Susanne Piët, ENTERTAINMENTBURO dr. Susanne Piët, ARTIESTENBUREAU dr. Susanne Piët, BOEKINGSKANTOOR dr. Susanne Piët, IMPRESARIAAT dr. Susanne Piët, MUZIEKBURO dr. Susanne Piët, MUZIEKBUREAU dr. Susanne Piët, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Susanne Piët, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Susanne Piët, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Susanne Piët.

 

Offerte dr. Susanne Piët aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag