Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Arjan Kapteijns boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Arjan Kapteijns boeken?

Arjan Kapteijns boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Arjan Kapteijns.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Arjan Kapteijns.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Arjan Kapteijns ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Arjan Kapteijns plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Arjan Kapteijns

Strategisch adviseur op het gebied van merken, marketing en reclame

Sinds augustus 2009 is hij in Nederland verantwoordelijk voor Saatchi Saatchi en Leo Burnett. Bureaumerken met een geweldige naam en faam. Klassiekers met heritage en historie. Maar op dat moment ook twee traditionele bureauorganisaties in zwaar weer. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor één bedrijf: Saatchi Saatchi | Leo Burnett Nederland. De twee organisaties zijn getransformeerd in één bureau van vandaag. Kleiner, sneller, scherper. En weer gezond. Als een van de eerste klassieke themabureaus integreerden Saatchi digital en activatie in het hart van het bedrijf. Zo wist hij mooie merken zoals Samsung, Douwe Egberts, SENSEO, Marktplaats, ASA, NS Regus Station2Station, USG Professional, Enfamil, Secretary Plus, NS Centraal Station, Rockwool te verleiden om voor het vernieuwde Saatchi Saatchi | Leo Burnett NL te kiezen.

Zijn passie voor merken begon al tijdens zijn opleiding toen hij besloot zich volledig te richten op een baan in het marketing- en reclamevak. Met een strategiestage bij Paul Schweitzer van start up Campaign Company (het huidige TBWA) mocht hij ruiken aan het grote werk. Als strategie en marketing directeur bij DMBB kon hij vervolgens zelf aan de bak met het adviseren van merken als AVVL, De Belastingdienst, Cetabever, Toyota, Hero, ING, Philips, De Nederlandse Spoorwegen, Tias Business School en De Koninklijke Landmacht. En daarna bij Project X, zijn eigen merkinnovatie bureau in het Olympisch stadion, waarin hij samen met zijn partners mooie merken, zoals onder andere Volkswagen, De Bijenkorf, Audi, Postbank, Robeco, Tias Business School, Iglo Mora en KPN, heeft mogen ondersteunen bij het vernieuwen van zichzelf en hun marketing

Tot op de dag vandaag is het werken voor merken zijn lust en zijn leven.

Arjan Kapteijns boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Arjan Kapteijns.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Arjan Kapteijns, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Arjan Kapteijns en de eventuele overige kosten om een optreden van Arjan Kapteijns mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Arjan Kapteijns.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Arjan Kapteijns. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Arjan Kapteijns checken, een gratis optie plaatsen op Arjan Kapteijns en de boeking(en) van Arjan Kapteijns voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Arjan Kapteijns, BOEKINGSBUREAU Arjan Kapteijns, BOEKINGSBURO Arjan Kapteijns, ENTERTAINMENTBUREAU Arjan Kapteijns, ENTERTAINMENTBURO Arjan Kapteijns, ARTIESTENBUREAU Arjan Kapteijns, BOEKINGSKANTOOR Arjan Kapteijns, IMPRESARIAAT Arjan Kapteijns, MUZIEKBURO Arjan Kapteijns, MUZIEKBUREAU Arjan Kapteijns, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Arjan Kapteijns, ARTIESTENBOEKINGSBURO Arjan Kapteijns, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Arjan Kapteijns.

 

Offerte Arjan Kapteijns aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag