Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Aart Bontekoning boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Aart Bontekoning boeken?

dr. Aart Bontekoning boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Aart Bontekoning.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Aart Bontekoning.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Aart Bontekoning ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Aart Bontekoning plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Aart Bontekoning

Dé generatie-expert van Nederland, veranderkundige en veelgevraagd keynote spreker

Het werkleven van Aart Bontekoning begon bij de politie, in de basis en het management. Toenemende belangstelling voor veranderingsprocessen leidde tot een studie organisatiepsychologie aan de UU. In 1993 begon hij te experimenteren met generaties als veranderkrachten in de cultuur. Rond 2000 volgde meer fundamenteel onderzoek, ontwikkelde hij een generatietheorie en promoveerde in 2007 – tot nu toe als enige in de wereld – op ‘Generaties in Organisaties, de verborgen krachten van onze sociale evolutie’.

In 2010 verscheen ‘Het Generatieraadsel’, waarin hij verslag doet van 15 jaar generatieonderzoek. Met ‘Generaties! Werk in uitvoering’ (2012), dat gaat over hoe alle generaties onze cultuur veranderen, maakt hij zijn werk toegankelijk voor een breed publiek.

Inmiddels maakten talloze organisaties gebruik van zijn diensten, zoals de Hema, Rabobank, Wehkamp, Corus, Equens, diverse banken, Hogescholen, ministeries, gemeenten en provincies, de politie, diverse ICT-bedrijven, ingenieursbureaus, waterbedrijven en ziekenhuizen. Onderwijl gaat hij door met zijn generatie-onderzoek, zoveel mogelijk geïntegreerd in generatieworkshops en generatieprojecten in bedrijven. Hij deed ook generatie-onderzoek in Brazilië en recent in België.

De kern van zijn generatietheorie:

“Elkaar in een levensfase opvolgende generaties zijn van nature gericht op de evolutie van sociale patronen, zoals leiden, samenwerken, organiseren, communiceren, leren, informatie verwerken, conflicten hanteren […] . Vanuit die evolutionaire functie kunnen opvolgende generaties, mits ondersteund door de andere generaties, zorgen voor het vitaal en eigentijds houden van een sociaal systeem, zoals een organisatie, een vakbond, politieke partij of beroepsgroep.”

Een generatie bestaat uit (leef)tijdgenoten die zich met elkaar verbinden door:

a. een gedeelde beleving van de vitaliteit van de omringende cultuur, gevolgd door;

b. een gedeelde reactie in de vorm van spontane vernieuwingsimpulsen en

c. een gedeelde en collectieve mentale, emotionele en fysieke ontwikkeling, die is afgestemd op de evolutionaire rol van hun generatie.

Een (nieuwe) generatie wordt energiek als zij haar evolutionaire rol kan uitleven en verliest energie als ze ‘wordt gedwongen’ om zich aan te passen aan werk- en leefwijzen van de oudere generaties die zij instinctief en intuïtief als niet-vitaal ervaart. Iedere generatie heeft een kleine groep energieke voorlopers die de grootste invloed uitoefent. Zonder steun van de andere generaties kan een generatie haar evolutionaire rol niet vervullen.

Aart Bontekoning en het Generatietheater

Met acteurs uit alle werkende generaties ontwikkelde hij het generatietheater. Een energieke en speelse mix van generatie-scenes, videobeelden en ‘short talks’, geven inzicht in generatieverschillen en hoe die soms wonderlijk doorwerken in het samenwerken. Humor, wetenschap en drama wisselen elkaar af. Het gaat over de kracht van iedere generatie en hoe die verschillende krachten kunnen botsen of juist productieve werkchemie kunnen opleveren. Duur optreden generatietheater met vooraf een korte introductie door Aart Bontekoning: ongeveer 1,5 uur.

Het generatietheater is zeer geschikt voor wat grotere groepen en kan ook onderdeel zijn van een masterclass van Aart Bontekoning. De generatiescènes zijn gebaseerd op zijn generatie-onderzoek.

 

dr. Aart Bontekoning boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Aart Bontekoning.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Aart Bontekoning, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Aart Bontekoning en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Aart Bontekoning mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Aart Bontekoning.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Aart Bontekoning. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Aart Bontekoning checken, een gratis optie plaatsen op dr. Aart Bontekoning en de boeking(en) van dr. Aart Bontekoning voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Aart Bontekoning, BOEKINGSBUREAU dr. Aart Bontekoning, BOEKINGSBURO dr. Aart Bontekoning, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Aart Bontekoning, ENTERTAINMENTBURO dr. Aart Bontekoning, ARTIESTENBUREAU dr. Aart Bontekoning, BOEKINGSKANTOOR dr. Aart Bontekoning, IMPRESARIAAT dr. Aart Bontekoning, MUZIEKBURO dr. Aart Bontekoning, MUZIEKBUREAU dr. Aart Bontekoning, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Aart Bontekoning, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Aart Bontekoning, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Aart Bontekoning.

 

Offerte dr. Aart Bontekoning aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag