Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Farid El-Khassim boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Farid El-Khassim boeken?

Farid El-Khassim boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Farid El-Khassim.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Farid El-Khassim.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Farid El-Khassim ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Farid El-Khassim plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Farid El-Khassim

Integratiedeskundige (specialisme jeugd- en jongerenproblematiek)

Farid El-Khassim is in 1965 geboren in het noorden van Marokko en vanaf zijn 6e jaar woonachtig in Nederland. Op jonge leeftijd toonde hij al een grote maatschappelijke betrokkenheid en interesse voor politiek en samenleving. Vanuit zijn rol van voorzitter van St. Marokkaans Comité Bergen op Zoom, wist hij zich te ontwikkelen tot een persoon die steeds vaker om zijn mening gevraagd werd als het ging over vraagstukken m.b.t. de multiculturele samenleving. Al gauw wist hij van de stichting, een op landelijk functionerende organisatie te maken die gevraagd en ongevraagd verschillende instellingen en overheidsorganen van adviezen voorzag.

Dat leverde Farid in de loop der jaren talrijke contacten op met vertegenwoordigers van gemeenten, provincies, ministerie van Binnenlandse Zaken en zelfs leden van het Koninklijk Huis. In de afgelopen jaren werd Farid door hen diverse malen om zijn medewerking/mening over integratievraagstukken gevraagd. Ook de huidige minister van Jeugd en Gezin weet de weg naar Farid te vinden als het gaat om advies met betrekking tot (probleem) jongeren en hun gezinssituaties.

Farid heeft de eer gehad als ceremoniemeester van Mr. F. Houben (oud commissaris der koningin in de provincie Noord-Brabant ) op te treden tijdens zijn afscheidstournee in Noord-Brabant. Dit heeft hij op bijzonder verdienstelijke wijze gedaan, wat heeft geresulteerd in verschillende optredens.

Farid heeft in samenwerking met gemeenten en ministeries, verschillende reizen georganiseerd naar Marokko en verschillende projecten aangedragen om de ontspoorde jongeren weer in het gareel te krijgen.

Zijn deelname aan het Platform Nederland – Marokko van de VNG International gaf hem inzicht in bilaterale betrekkingen. In 2007 was hij deelnemer aan het debatprogramma Het Nieuwe Lagerhuis van de VARA, waar hij op uitgesproken wijze het debat voerde over zeer uiteenlopende stellingen.

Momenteel is Farid werkzaam in de orthopedagogische sector waar hij zich verdiept in de leefwereld van jongeren met een verstandelijke- en gedragshandicap, in zowel een open als een gesloten setting.

Farid El-Khassim boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Farid El-Khassim.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Farid El-Khassim, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Farid El-Khassim en de eventuele overige kosten om een optreden van Farid El-Khassim mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Farid El-Khassim.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Farid El-Khassim. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Farid El-Khassim checken, een gratis optie plaatsen op Farid El-Khassim en de boeking(en) van Farid El-Khassim voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Farid El-Khassim, BOEKINGSBUREAU Farid El-Khassim, BOEKINGSBURO Farid El-Khassim, ENTERTAINMENTBUREAU Farid El-Khassim, ENTERTAINMENTBURO Farid El-Khassim, ARTIESTENBUREAU Farid El-Khassim, BOEKINGSKANTOOR Farid El-Khassim, IMPRESARIAAT Farid El-Khassim, MUZIEKBURO Farid El-Khassim, MUZIEKBUREAU Farid El-Khassim, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Farid El-Khassim, ARTIESTENBOEKINGSBURO Farid El-Khassim, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Farid El-Khassim.

 

Offerte Farid El-Khassim aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag