Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Edward van Cuilenborg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Edward van Cuilenborg boeken?

Edward van Cuilenborg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Edward van Cuilenborg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Edward van Cuilenborg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Edward van Cuilenborg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Edward van Cuilenborg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Edward van Cuilenborg

Gepassioneerd sportpresentator, -commentator en -auteur

Edward  van Cuilenborg  is een  zeer  gepassioneerde sportpresentator, -commentator en -auteur. Hij is bekend als presentator en commentator van NOS Studio Sport, SBS Sport en Eurosport. Bij de NOS werkte hij 13 jaar lang in alle mogelijke functies, bij SBS presenteerde hij zeven jaar lang alle sport en gaf (net als bij de NOS en Eurosport) voetbal- en tenniscommentaar. Omdat SBS steeds minder hecht aan sport, vertrok Edward daar begin 2009. Edward was bij de NOS jarenlang commentator bij de grote tennistoernooien en gaf voetbalcommentaar. Als presentator bij de NOS deed hij onder meer ook NOVA (in duo presentatie met Paul Witteman, Maartje van Weegen en Charles Groenhuijsen), de sportuitzending op zaterdagavond en zondagavond, de Grand Stand op zondag, de Tour de France, Wimbledon, Roland Garros, US Open, Na Elven, NOS Laat (in duo presentatie met Sacha de Boer, Harmen Siezen en Marga van Praag), Twee Vandaag, de Ochtendjournaals, Olympische Winter- en Zomerspelen, het WK en EK Voetbal, en 1 januari uitzendingen. Nadat hij in 2002 de finale van het WK voetbal had gepresenteerd werd hij door SBS gevraagd daar alle sport te gaan presenteren. Met de play-off wedstrijd Nederland – Schotland (5,5 miljoen kijkers in 2003) en de dartsfinale tussen Raymond van Barneveld en Jelle Klaassen (meer dan 5 miljoen kijkers in 2006) presenteerde Edward de twee van de best bekeken programma’s in de geschiedenis van SBS. Naast de presentatie van wedstrijden van het Nederlands voetbalelftal en het darts deed Van Cuilenborg onder meer ook drie jaar de Formule 1. Recent is van zijn hand het boek ‘Achter de Baseline’ verschenen. Samen met zijn vrouw Esther Scholten (die freelance journalist is voor onder meer Tennis Magazine) werkte hij jaren aan dit 352 pagina’s dikke boek over de beste spelers en speelsters uit de Nederlandse geschiedenis. Het boek kreeg zeer lovende kritieken en wordt algemeen beschouwd als het beste boek over tennis dat in Nederland is uitgegeven. Van Cuilenborg heeft buiten zijn tv-werk om vele sportgala’s en wedstrijden van het Nederlands elftal begeleid voor bedrijven en voetbalquizzen gepresenteerd. Ook heeft hij meerdere grote reclames, video’s en DVD’s commercieel ingesproken. Verder zet hij zich als ambassadeur in voor verschillende goede doelen (Kika, sportweek, ambassadeur van de sport voor de Verenigde Naties). Edward onderscheidt zich door zijn zeer gedegen voorbereiding, zijn prettige samenwerking, zijn pure passie voor sport en mensen, en zijn verrassende gevoel voor humor. Hij neemt graag uitdagingen aan, vooral sportieve. Edward geeft ook sportclinics en trainingen. Edward wordt geroemd om zijn interviewvaardigheden, zijn brede scala van capaciteiten, zijn gevoel voor timing en zijn stemgeluid.

Een Oranje Voetbal feest professioneel en gezellig organiseren? Tot het WK presenteerde Edward van Cuilenborg zeven jaar lang de wedstrijden van het Nederlands elftal voor SBS. Nu neemt hij graag de tijd om bij jullie langs te komen. Neem een kijkje bij Video’s.

Edward van Cuilenborg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Edward van Cuilenborg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Edward van Cuilenborg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Edward van Cuilenborg en de eventuele overige kosten om een optreden van Edward van Cuilenborg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Edward van Cuilenborg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Edward van Cuilenborg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Edward van Cuilenborg checken, een gratis optie plaatsen op Edward van Cuilenborg en de boeking(en) van Edward van Cuilenborg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Edward van Cuilenborg, BOEKINGSBUREAU Edward van Cuilenborg, BOEKINGSBURO Edward van Cuilenborg, ENTERTAINMENTBUREAU Edward van Cuilenborg, ENTERTAINMENTBURO Edward van Cuilenborg, ARTIESTENBUREAU Edward van Cuilenborg, BOEKINGSKANTOOR Edward van Cuilenborg, IMPRESARIAAT Edward van Cuilenborg, MUZIEKBURO Edward van Cuilenborg, MUZIEKBUREAU Edward van Cuilenborg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Edward van Cuilenborg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Edward van Cuilenborg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Edward van Cuilenborg.

 

Offerte Edward van Cuilenborg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag