Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Paul Stamsnijder boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Paul Stamsnijder boeken?

drs. Paul Stamsnijder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Paul Stamsnijder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Paul Stamsnijder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Paul Stamsnijder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Paul Stamsnijder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Paul Stamsnijder

Specialist in reputatiemanagement, corporate (re)branding en crisiscommunicatie

Drs. Paul Stamsnijder is oprichter en managing partner van de Reputatiegroep, een strategisch corporate communicatiebureau. Het bureau helpt opdrachtgevers bij het creëren van positieve invloed op de beeldvorming rond hun organisatie. Stamsnijder is gespecialiseerd in reputatiemanagement, corporate (re)branding en crisiscommunicatie. De dialoog met stakeholders is in zijn beleving een cruciaal instrument voor het vormgeven van verandering en onmisbaar voor het creëren van draagvlak voor nieuwe organisatievormen, (merk)strategieën en -beleid. Stamsnijder heeft speciale ervaring in de begeleiding van topmanagers bij reputatievraagstukken in de financiële dienstverlening (ABN AMRO, Achmea, Agis, APG Groep, ING, Kredietbank Luxembourg, Rabobank, Theodoor Gilissen Bankiers, Vereniging Bedrijfstakpensioenfondsen), het internationale bedrijfsleven (Ahold, Corporate Express, FrieslandCampina, Heineken, Philips, Sappi Fine Paper Europe, Schiphol, TNT) en de zorg (Boehringer Ingelheim, GSK, Mediq, Nefarma, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland, VUmc). Hij ontwikkelde recentelijk corporate stories voor ABN AMRO, APG Groep, FrieslandCampina en Schiphol Group. Stamsnijder studeerde Nederlandse taal- en letterkunde aan de Universiteit Utrecht en economische sociologie aan de Bayerische Julius-Maximilians-Universität in Würzburg (Duitsland). Daarna volgde hij aan de Academie voor Management in Groningen de postdoctorale opleidingen Business Strategy en Merkmanagement. Hij werkte internationaal als manager corporate communicatie voor TNT en vervolgens als algemeen directeur van inc-21, een bureau voor corporate branding (onderdeel van BBDO). Hij schreef eerder het standaardwerk ‘Goed nieuws in kwade tijden: crisiscommunicatie in de praktijk’ (2002) en ‘Het merk is dood, leve het merk: rebranding – mislukking of meesterwerk’ (2008). Het laatste boek werd dat jaar genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs. Tussen 1998 en 2003 was hij redactioneel medewerker van MarketingTribune. Hij is actief lid van Logeion en was tussen 2003 en 2008 voorzitter van de OnderwijsAdviesRaad. Hij vervult buiten het vak diverse maatschappelijke bestuursfuncties. Zo was hij in 1998 de oprichter en eerste voorzitter van de Progeria Family Circle, een Europese charity-organisatie.

drs. Paul Stamsnijder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Paul Stamsnijder.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Paul Stamsnijder, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Paul Stamsnijder en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Paul Stamsnijder mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Paul Stamsnijder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Paul Stamsnijder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Paul Stamsnijder checken, een gratis optie plaatsen op drs. Paul Stamsnijder en de boeking(en) van drs. Paul Stamsnijder voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Paul Stamsnijder, BOEKINGSBUREAU drs. Paul Stamsnijder, BOEKINGSBURO drs. Paul Stamsnijder, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Paul Stamsnijder, ENTERTAINMENTBURO drs. Paul Stamsnijder, ARTIESTENBUREAU drs. Paul Stamsnijder, BOEKINGSKANTOOR drs. Paul Stamsnijder, IMPRESARIAAT drs. Paul Stamsnijder, MUZIEKBURO drs. Paul Stamsnijder, MUZIEKBUREAU drs. Paul Stamsnijder, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Paul Stamsnijder, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Paul Stamsnijder, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Paul Stamsnijder.

 

Offerte drs. Paul Stamsnijder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag